Prosím především majitele bajka GT ZASKAR EXPERT (2005) nebo starší o jeho hodnocení a zkušenosti s ním. Chtěl bych si koupit, takže vaše názory a zkušenosti jsou cenné.
Prosím především majitele bajka GT ZASKAR EXPERT (2005) nebo starší o jeho hodnocení a zkušenosti s ním. Chtěl bych si koupit, takže vaše názory a zkušenosti jsou cenné.
Mam Zaskara ponekud starsiho. I u toho letosniho pocitej s dlouhou geometrii. Skareb je dobra vidle a to kolo ma slusnou vybavu.
Strašně dlouhýýýýý, řekl bych až nesympaticky, s výškou 196 cm jsem se díval a projel na XL Zaskaru (2004) a měl jsem pocit, že nedošáhnu, jinak podle mého názoru je zajímavý svou stavbou zadní konstrukce, která nedává rány přímo, ale tak nějak zprostředkovaně, prostě mám pocit že je pohodlnější, ale délka je ukrutná.
Jezdím model 2004 už více než rok a zatím žádnej problém. Ten rám je opravdu dlouhej i po přesednutí z Authora. Je to proti Authoru co jsem jezdil, robustní, ale přitom lehký a dobře ovladatelný kolo ve sjezdech. Vloni byl s Pilotem a v bílý barvě. Možná bych uvážil výměnu představce za kratší.
Mám taky rok 2004, ale PROčko, takže černý. Je to podle mě dobrej rám a je super ovladatelnej, mě prostě sedí, ale asi je to individuální, chce to ale zkusit, než to koupíš, já na něj přešel z 0,5ky avalanche a proti němu je fakt delší. Osobně nelituju. Na svou výšku tuším 183??? jsem koupil „L“
Ja mam taky Zaskar pro 2004, velikost L, merim 184cm a je to parada. Kolo je obratny a zaroven i rychly. Vrele doporucuju.
Kočička! Haf!