Jaký je Váš názor na tuto bazarovku? Díky za reakce, L.
Jaký je Váš názor na tuto bazarovku? Díky za reakce, L.
odpovídá cena?
Máš tu odkaz na nový,nebo jak to mám pochopit,ta cena co tam svítí je mimochodem velikej nesmysl.
byl to omyl, omlouvám se, díky za upozornění; platí tento odkaz: http://www.cyklobazar.cz/…08-vel-19–5/
Za mě bych za takhle starý kolo nad 10 nedal a dál bych to řešil podle zkutečnýho stavu.
Díky, mám podobnej názor; poradil bys mi prosím na co dávat pozor?
No hlavně to chce osobní prohlídku,vůle na krku,vidli,a tak celkově pocit jak to kolo jede,přehazuje ,brzdí,jestli nerachtá řetěz,nekopou ráfky,ono jde o to co to kolo za těch 6 let zažilo,jak bylo udržovaný,naoko pěkný kolo může stát dost peněz,tak abys nepřijel domu a nemusel kupovat řetězovou sadu ,desky,a tak.Pokud si zručnej tak o to sesadit cenu ,jinak radši ruce pryč.
OK, díky za Tvůj čas
V poho :-)
Záleží co pro tebe má jakou hodnotu.
Vidle Reba model něco jako 2007, funkčně lepší jak nový SA, když bude v pořádku, tak nadělá stále dost parády.(kontrola kluzáků, vaklu , regulace odskoku – jestli chodí a neteče, funkce zámku vidle)
Rám – byť nemusím tuto architekturu rámu, tak v tomto barevném provedení se mi líbí. (kontrola okolo svárů, jestli není do vrtule)
Brzdy – vzhledově dobrý, funkčně také.( kontrola jestli někde neprolíná olej, hlavně páky, třmeny se dají v nejhorším repasovat – přetěsnit, desky – když budou ojetější, tak dáš maximálně nové, kotouče- kontrola jak jsou sjeté)
Pohon – já devítkové Shimano nemusím – tady bych koukal asi na aktuální funkčnost a kalkuloval jaká 2×10 se tam bude hodit (za mě SLX) a hledal novou adresu pro stávající systém.
Záplety – vizuální kontrola, aby to nebyl nějaký rozvlněný mnohohran, kontrola drátů za kazetou – kolikrát tam spadne řetěz. Do budoucna bych se poohlédl po nějakých lepších.
Ostatní – tak to už záleží na vkusu a velikosti zádele.
I když na první pohled vypadá dobře, stejně počítej s rezervou 2000,– na servis a 3000,– na inovace (zkušenost s reinkarnací takovýchto kousků). Jinak pokud ho vezmeš, tak bych ho zgruntu rozebral a repásnul (výměny olejů, kontrola ložisek, možná bowdeny atd.)
vycerpavajici…
Jinak vetsinou pocitat minimalne s vymenou bovdenu a lanek + jeste nejakyho spotrebaku…
děkuji za vynikající komentář a rady!
Koukám, že jsi z Prahy, tak kdyby jsi chtěl víc očí, tak se ozvy.
díky Ti za nabídku, pokusím se domluvit obhlídku, kdyžtak Ti napíšu na e-mail.