vyhledavani jsem zkusil, ale požadovnou informaci jsem možná přehlédl. Vybirám vidli z trojlístku PIKE, NIXON, All M. 2 kterou co myslíte?
vyhledavani jsem zkusil, ale požadovnou informaci jsem možná přehlédl. Vybirám vidli z trojlístku PIKE, NIXON, All M. 2 kterou co myslíte?
vidim to na peknej boj! :-)
chlape, ten název threadu.. to je hrůza. jinak k týhle věci ti bohužel neporadim..
to vis, po celim dni v praci nevic co pisu :o)
v pohodě:)
big dilema !
pěkně zařazený:)
delsi dobu si tu nebyl, ale furt si se to nenaucil!
.. tak uz to chodi..
pike vede na plny care…
vaha, nastaveni, pevna osa, tuhost… Nevim co resis…
jake vyhody ma pevna osa? a jak se na to nasazuje kolo? moc tomu nerozumim.dik
tady konkretne u pike se to vytahuje jako rychloupinak coz je obrovsky + a taky vyrazne zvysuje tuhost v krutu ( z cehoz vypliva,ze muzes dat jednak vetsi kotouc nebo to pri malim udela vakl az po velmi dlouhy dobe… )a celkove je vidle tuzsi.
No a kdyz mam predni kolo na klasickou vidli bez pevne osy jak je to pak se stredem kola? Musim mit jiny?
jo, musis mit naboj na 20mm osu
vypada to treba takhle http://pcshop.pells.cz/…/default.asp?…
většinou musíš měnit náboj, ale např novatec-tam stačí kopit jiný vnitřek k náboji a jen vyměníš tu osu.
koukam jak puk. to jsem teda netusil. hnedka se musim podivat jestli mi to stred zvladne.
…do ty doby nez prijde Pa-dlista! :-D
ne že bych mel neco proti marzocchi, ale ti Marzoccháčtí fundamentalisti .. :))
Jen tak mimochodem co nějaký blatníky, ale to musí být šperk ne žádný plácačky
co sou placacky? Co treba SpeedStuf? http://www.katmar.cz/…_fenders.htm
to jsou krasný plácačky :0)
sorry http://www.cykloexpert.cz/dt/?… :-)
pockej ty speedstuffy jso fakt pekny neco co jsem hledal ale nenasel jsem zadni. jen da bomb a ten mi prisel strasne kratkej. tohle vypada na celkem slusne blatkniky. tema placackama jsem mzslel prave trebas tyhle BBB
nenene neeee! zadni jsem urazil o plast pri prvni jizde,strasne sebou mlati.nevim jak vysoko bych ho mel mit,aby to bylo v pohode.uz by to ani neplnilo ucel.a predni?des a bes!ten gumovej valecek jsem musel malem soustruzit aby se vesel do vidle.byly u toho teda 2,ale ani jeden samozrejme nepasoval.ani jsem to cely nesel reklamovat,za provy si asi nevazim penez a za druhy me fakt hodne nas… ale uz je to dobry:-)
saakra raovna se mi libily tos mne zklamal a co doporucujes. koukal jsem na yadni Da bomb je moc peknej ale prijde mi priserne kratkej
po tyhle zkusenosti uz si dam na kolo jedine nejaky plechovy z unicyklu.docela dost jsem se o blatniky zajimal a tohle byla podle me nejlepsi volba,no mylil jsem se:-).co jsem tak vypozoroval tak snad vsechny maji nejaky zasadni problem.vazne nevim..
kdybych se rozhodoval ja, tak to bude presne v tom poradi, ktery si napsal. Pike, Nixon, Marfusa
Vyzkoušej i Fox 36, a asi jí dáš první místo …
Sakra, ještě jsem se neprobudil. To patřilo gastonovi.
To bych se divil.
Bych se divil, kdyby ty ses tady nedivil. Jen nevím nad čím …
Nevim kolik stoji presne ale tip bych tak neco mezi 25–35 dle typu a na to fakt nemam
25–35 tisic
sel bych do pika,ma krasnej chod a vydrzi toho dost
tak mi to neulechcujete spis jsem mzslel na nixona nebo allM
a co Sherman Flick?
Nevim, nevim vidle co se jmenuje jako tank :o) I kdyz von prezident :O))
Mě se zase vybaví Sherman T. Potter http://www.nova.cz/…OTTER-th.jpg
stejne jako Nixon. Jenom si nemuzu vybavit, ze by nekdy byl nejaky Black, Splice, nebo treba Scareb :-)
novinka na 2007 – Manitou Bush Super :-D
Jo a jeste Manitou Bush Jr.
To bude asi dost lowend ;)
prvni vidle s elastomerem nejen v nohach, ale i v halve :))
si me dostal ale brutalne :-)
ckej, ja myslel, ze hlava ma bejt duta s dofukovanim? :-)
Bravo :o)))))))
Asi bude rozhodova?, ktorú sa ti podarí zohna?. Ja som mal docela problémy s vidlou. Vraj ich tento rok moc nebolo. Alebo som pridlho romýšľal, až sa vypresdali.
tak to doufam ze se mi tohle nestane
No tak debata zklouzla trošku jinam co ty vidle :)
prekvapive ;-)
Jo jo asi zalozim novej tread :))
Co takto Z1 FR3? Z tychto by som bral Pike, ale na tvoj bike jednie ciernu:)))
z designoveho hlediska by byla nejlepsi ALL M je cerna ja noc a vypada sqele. Ale PIKE taky vypada celkem dobre v ty cerny je fakt tuze hezkej. Nixona delaj taky v cerny a navic pry sedne na dawga jak prdel do hrnce. Takze mam mega dilema
PS: vychazim z toho ze jsou si vidle rovny funkci a qalitou a vybiram podle toho jak vypadaji dle moznosti ladeni co udelaji s geometrii atd
pokud bych mel volit mezi nixonem a all m, tak pruzinovej nixon… akorat nevim jak ho tady budes shanet, na us shopech je ve vyprodejich kolem 400 dolaru