Poraďte mi jaký cartridge na V-brzdy.Dosud jsem používal botky na jedno použití.Chci do nich investovat tak do 600 za dva páry,s jakou značkou jsou dobrý zkušenosti.V Bikeranchi maj BBB,máte je někdo.Mělo by to jít na čelisti Deore.Dík
Poraďte mi jaký cartridge na V-brzdy.Dosud jsem používal botky na jedno použití.Chci do nich investovat tak do 600 za dva páry,s jakou značkou jsou dobrý zkušenosti.V Bikeranchi maj BBB,máte je někdo.Mělo by to jít na čelisti Deore.Dík
ja sem to resil tak, ze sem koupil ty nejlevnejsi spalky(90kc/par) ve vymennych botkach, vyndal je ven a vrazil tam Koolstopy. ty vyndany vozim jako rezervu na maratony.
myslim ze je to celkem jedno… ad BBB: pokud koupis botky + trojbarevne gumicky, mel bys byt spokojen
No name a značkové cartridge se tedy (kromě gumiček)příliš v kvalitě příliš neliší? A jsou jednotlivé značky kompatibilní?
pokud vim tak vetsina je kompatibilni s Shimano botkama… ale muze se stat ze nektere konkretni gumy do konkretnich botek pujdou treba trosku ztuha atd., nevidel bych v tom velky problem
Barradine 950VC – 1 pár za 235 a podle všeho opravdu brzdí…