Že někdo víte jaký je rozdíl mezi interní a externí floodgate u vidle rockshox REBA. Přemýšlím o ní, ale nevím či koupit Reba SL nebo Reba Race. ( viz rozdíl )
Že někdo víte jaký je rozdíl mezi interní a externí floodgate u vidle rockshox REBA. Přemýšlím o ní, ale nevím či koupit Reba SL nebo Reba Race. ( viz rozdíl )
no ja bych ti mohl rict jaky je rozdil mezi interni a externi,kdyby ti to teda pomohlo.
:-D
To je fajn že to víš, ale já bych to rád věděl ve spojení s floodgate, funkcí vidle a jejím ovládáním.
Jedno je mnohem, mnohem lepci nez to druhe
A to víš zcela jistě? že mnohem, mnohem
Uplne zcela. Jen nevim ktere.
hele nebudem si teda ze vseho delat jenom prdel a kdyz uz ses teda zeptal,tak ja teda vubec netusim co to je,ale pokud je to nejaky zpusob nastaveni tak vzdycky je lepsi externi,logicky,snadnejsi nastaveni. doufam ze jsem zase nenapsal nejakou kravinu:-)
OK but šlo mi o to zda při interním je nutné vidli demontovat, četnost nastavení atd. Prostě zkušenost někoho kdo ji jezdí.
Interní – sundáš upcávku a našteluješ imbusem Extrení – otočí kolečkem na korunce
Díky za info. Vzhledem k tomu, že to člověk nenastavuje příliš často si myslím, že postačuje interní floodgate.
Ano, když si s tím pohraješ pár prvních švihů, pak už to necháš na pokoji. Interní stačí.
Já to stejně „utáhl“ na max. Nějak jsem těm inteligentním systémům nepřišel na chu?..:-/
Já si při své skleróze radši nechal 1 otáčku rezervu :-)
Jako abys nezapomnel, ze jedes v terenu?
Když zapomenu na kopci odemknout, tak větší šutry a díry Rebu rozchodí …
Aspoň tedy na mém Dukovi to trošku chodí i při utažení na max. Navíc myslím, že je to celkem znát:-)
Díky moc, to je to co jsem chtěl vědět.
Chjoooooooooo, pokud si vybereš jednu z těhle možností tak je to celkem fuk. Nevím poč ale zas tak tyhle udělátka nevyužiješ. Jednou to nastavíš a pak s tím už nebudeš moc hýbat........interní znamená jako, že uvnitř a externí jako, že venku @IRENA :o)))))))))