Vydrží ráfek na véčka zatížení kotoučové brzdy? Jezdí to tady někdo? Potřebudu upgradnout přední kolo a tak bych tam dal rovnou nábu na kotoučovku s tím, že jednou si ju koupím.
Vydrží ráfek na véčka zatížení kotoučové brzdy? Jezdí to tady někdo? Potřebudu upgradnout přední kolo a tak bych tam dal rovnou nábu na kotoučovku s tím, že jednou si ju koupím.
Je to hrozne zatizeni na ten rafek, strasne ho to boli. Musis ho mazat nejkaym painkillerem.
Jasne ze vydrzi, mein Karel Gott!
a proč by to nevydržel? POdívej se třeba na motexy, ty vyráběj kola s nábou na kotouč a přitom tam je ráfek na „V“. Bejt tebou to klidně koupim, ale ta kotoučovka s tim kolem pak nebude vypadat tak pěkně:).
No říkal mně to borec ze šopu, že ty ráfky jsou stavěný na jiný způsob zatížení atp. No spíš by mně zajímalo, jesli to tady někdo vozí. A jak to bude vypadat je mně celekm šumafuk (teda úplně ne ale přežil bych to :-)
Jenze to je obracene ;)
:)
Pro blbýho prosím vysvětlit, co je obráceně?
že bys vozil véčka na ráfku na kotouče- tam nejsou vyfrézovaný plochy pro brzdění.
blik :-)))
Jasne, na predku mam X517, coz je pravdepodobne nejlehci rafek na XC a drzi jiz 3 roky bez problemu.
Jo je to vidět aj na fotce kola. Dík jdu do toho
Na tyhle fotce? http://www.mtbkanata.com/…17-crack.jpg
:o)
Jo, tak takhle nejak vypala moje zadni 517 asi na 6ti mistech po 8tkm. Od te doby bych si 517 uz nekoupil. Na predku drzi, ale poku ji bouchnu, pujde tam 717. Ta zatim drzi bez problemu. Jeste bych pro uklidneni Vltyho podotknul, ze ta praslina nemela nic spolecneho s kotoucem. Jendak jsem jezdil vzadu V, a navic to praskani byla obecna vada 517. Skoda, ze jsem neposlechl reakce na foru…
ale oficialne se to nedoporucuje…aspon podle Mavicu :)