Tak prave objednavam tyhle kola,tady za 250dolaru,no nic,levneji to nejde.Jen nedavaji na vyber,jestli orech na Shimano nebo Campagnolo,tak to moc nechapu.Bude mi to na me osmikolecko Shimano sedet?
Tak prave objednavam tyhle kola,tady za 250dolaru,no nic,levneji to nejde.Jen nedavaji na vyber,jestli orech na Shimano nebo Campagnolo,tak to moc nechapu.Bude mi to na me osmikolecko Shimano sedet?
Jo,tak mi psali,ze maji jen na Shimano,coz je ok.Taky psali,ze mozna budu potrebovat koupit nejaky spacer na to me osmikolecko.Co to je a kde se to a za kolik da koupit?Asi to taky nebude sranda,co?
Dobry,tak bych rek,ze jsem to mirne receno pokazil.Objednal jsem ta kola,ale ted fakt nevim,jestli jsou kompatibilni s 8mickovou Shimano kazetou.Popripade,jestli se to da nejak udelat.Tak doufam,ze jsem nevyhodil ty prachy do vzduchu.Kdyztak budu jezdit po prednim.Ach jo,nepockam a ve spechu se udelaji chyby.Dik za info.
Nejdriv bych tam kazetu zkusil dat normalne, kdyby nesedela, tak bych ji ze zadu vypodlozil podlozkou ze stary kazety.
A vubec bych se nabal…
na ja ted procital net a asi me to predtim zmatlo,kdyz popisovali jen redukci na 9ti kolecko.A vsude 10speed compatibility.Taky myslim a doufam,ze to bude v pohode.Ja tomu fakt vubec nerozumim a tem podlozkam(spacerum?)uz vubec ne.V obchode mi to doufam slozi dokupy.Dik.
Pasuje a ta podlozka nebude draha.
tam ti je sežene majitel za 6 990 Kč
no a ještě ho můžeš ukecat tak na 10% slevu.
ořech není problém objedná se bud na kampu nebo na shimano:-)
Ahoj.Diky,ale ja jsem venku,takze jsem to objednaval pres net tady v USA,orech mam objednany na Shimano a jak jsem pochopil,az mi to prijde,tak si zajdu do obchodu,aby mi tam namontovali mou kazetu a pokud budou potrebovat podlozky,tak je bez problemu nekde vezmou:)
Osmička, devítka a asi i desítka ořechy od Shimana jsou stejný. Takže pokud máš stahovák a bič tak si to přehoď sám.
nemam stahovak ani bic,to zni uchylne:)Jetsli to nebude problem prehodit,tak jsem rad,mne slo hlavne o to,aby to fungovalo,protoze jsem z toho nebyl dvakrat chytry.
jasně, sem nemohl vedet.)
A máte niekto skúsenosti s týmito kolesami? Ste s nimi spokojní? Sú tam obyčajné špice alebo nejaké špeciálne, ktoré sa ?ažko zháňajú? Ďakujem.
skušenosti s Cosmosi nemam, jen s CrossRidy na bajku (mely by být stejné, akorát MTB/silnice)
špice jsou spešl – nemaj zahnutí u náby, ale jsou rovné.)
ohledně shánění drátů nevím někdo řiká, že se sháněj blbě, někdo že dobře…
Ahoj.Na bike24.net je maji za cca 130Euro.Sem by bylo drahe postovne a trvalo to dlouho,ale do CR se to myslim i vyplati.
230Euro, ses spletl, za 130 maji 550 shitmana…
No jo,uz blbnu,jak se na ne tesim:)Ty jsem chtel puvodne a pak se mi to popletlo.