Podělte se prosím o zkušenosti s karbonovýma sedlovkama Pells.Uvažuju o ní,ale je mi podezřelá cena 1250 kč.Dík.
Podělte se prosím o zkušenosti s karbonovýma sedlovkama Pells.Uvažuju o ní,ale je mi podezřelá cena 1250 kč.Dík.
Ceny se neboj, je naprosto spolehlivá. Odjezdil jsem na ní rok a bez problémů. Ale kupoval jsem ji ze dvou důvodů. Je lehčí a líp tlumí vibrace. To první je pravda a to druhé myslím ne. Alespoň já to nijak nepozoroval.
Právě,že mi jde spíš o to pohodlí,i když nepopírám,že nějaké to deko dolů taky potěší.
No takže moje zkušenost: jezdil jsem celkem tři sedlovky – hardware, syncros, pells. A kromě váhy jsem neshledal žádný podstatný rozdíl. Ted požívám hliníkovou syncrosku ale jen proto, že je esteticky nejlepší. Pohodlí docílíš spíš dobrým sedlem. Viz starší příspěvky.
To si mně nepotěšil,dost sem si od toho sliboval.Sedlo mám od lonska,takže o novém neuvažuju.Není tak dávno,co tady někdo karbonovou sedlovku vychvaloval,jak není pohodlná,značku nepamatuju.Snad se ještě někdo ozve.
myslim, ze ti tohle rekne mnohem vice lidi, nez ze materialem sedlovky ziskas na pohodli…radeji sedlo, plaste.
Pred karbonovou Pells jsem mel Ritchey Pro, zdala se mi pohodlnejsi, ale bohuzel se zohnula (mam ram s dost polozenou sedlovou trubkou).Prinos vidim ve vaze pripadne designovej.
Má ji na silničce, druhou jsem objednal na bika. Pohoda, chválim.