Zdar lidi, kde se dá v ČR pořídit jen rám nebo spíš rám set cannodale, popřípadě klidně i celý bajk???Napadl mě i jetý rám nebo kolo, ale kdo by prodal takovej bajk…Vím, že jich moc není, proto můj dotaz.
Zdar lidi, kde se dá v ČR pořídit jen rám nebo spíš rám set cannodale, popřípadě klidně i celý bajk???Napadl mě i jetý rám nebo kolo, ale kdo by prodal takovej bajk…Vím, že jich moc není, proto můj dotaz.
zkus Sterbu nebo primo Vokolka (http://www.vokolek-import.cz) Jeden ram tymovyho Scalpela s Lefty visel v Programcyclu.
Videl jsem v Nemecku u Stadlera ram Jekyll za 777 Euro s tlumicem.
pokud jde o jety cannony, tak tech je v kazdym netovym bazaru pekna hromada(asi se dost kradou=) ), jinak asi ten vokolek nebo sterba me napada.. jestli chces neco dobrodruznejsiho, tak zkus ebay;)
Tak jsem teď všechno prolezl, díky za odpovědi.
No nevím proč se orientovat na trh v ČR , prospěješ tím snad někomu? Zkus něco v rakousku nebo v Německu. Cannónů je jinak různě otetých a různého stáří hodně. Problém je u bazarových jejich původ ,ale něle by to být problém dle S/N ověřit.
Pokud nevíš co s penězma, není problém se obrátit na Štěrba & Vokolek.
Prophet 800 jsem v červenci viděl v shopu ve Veroně. Model 2005, najeto prý 1500 km, vypadal jako nový, s papíry od původního majitele. Cena 990 Euro. Skoro jsem ho koupil…
kdybych na to měl, tak bych ho taky samozřejmě bral…Kámoš se rozhodl pro upgrade a zamiloval se do Canona ahlavně si to může finančně dovolit, tak jsem mu slíbil, že se tady poptám,kde se dá sehnat, kdo ho vůbec dováží. Myslím, že půjde do novýho..Já zůstanu u zatím nesplněnýho snu, ale třeba jednou...............
Použij Ebay ..... já mám takhle novej karbonovej rám Giant. Kdybys potřeboval, tak ti to zařídim.
já myslím, že to nebude nutný,ale díky i tak za podanou ruku.
Otravuj VOKOLKA. Ten v tom jede nejvíc.