nahodil som hfx 9 potrebujem skráti? hadičky na čo da? pozor a ako s odvzušnením po doplnení systému ? má s tým niekto skúsenos? ?
nahodil som hfx 9 potrebujem skráti? hadičky na čo da? pozor a ako s odvzušnením po doplnení systému ? má s tým niekto skúsenos? ?
Zdravim , neni ceho se bat u toho zkracovani. Tak za prve je dobre poradne namerit tu delku kterou potrebujes .(dvakrat mer jednou rez). Je dobre si davat pozor na tu kapalinu ktera vytece neni dobre si tim nechat nahodit ram nebo ostatni veci.Takze postup odsroubuj tu maticku co je prisroubovana k pacce , nemackej na packu jinak vsechno vytece . kdyz uz to mas a zmerenou delku staci vzit nozik uriznout a na novy konec nasadit tu maticku jak se sroubuje do paky novy krouzek a pak tam nacpat jehlu opatrne a s citem to dotahnout (nervat to az moc) a zkraceni je hotove .Odvzdusnit :vyjmout desticky paku otocit smerem nahoru oddelat krytku a napojit hadicku s lahvickou a nechat viset . U trmenu napojit na odvzdusnovaci sroubek hadicku a kapalinou a sroubek povolit zacit tam lit tou hadickou novou kapalinu a nahore u paky vidis jak proteka a jestli ma bublinky , dobre je take pri tom tu paku mirne stlacit a nechat at se vrati sama az je vse bez bublinek je hotovo dole u trmenu dotahnou sroubek a je to. Jinak se muzes podivt na navod primo na www.vokolek-import.cz
ďakujem za radu .