Účinnost, dávkování, materiály, technologie?
Účinnost, dávkování, materiály, technologie?
klasika 160 kotouč a HD 203 kotouč, zbytek si už domyslíš;-)
to bych neřekl. Protože je rozdíl jak v třmenu, tak v páčce..
Už to nechlastej:-D
zajímavé vidiny, já mám v podstatě na bajku vepředu HFX9-HD a vzadu HFX9… jen sem tam dal jine kotouč (180 od Promax) Hele a budeš čumět na drát, ty brzdy sou stejný… to je bomba věc, co?:-)
Šmarja, hoši.....
http://www.hayesdiscbrake.com/…hfx9hd.shtml
http://www.hayesdiscbrake.com/…hfx9xc.shtml
Asi jsem slepej, ale ty páčky a třmeny opravdu stejné nejsou. Alespoň vizuálně…;)
tobe dela potize neco rozeznat kdyz je to jenom vyfoceny z malinko jinyho uhlu?:-)
Hou…snad mi nechceš tvrdit, že barva toho třmenu je stejná? ;)
A materiál – stejnej teda rozhodně není: HD – drsný, XC – lesklý :p
A ještě mě tak napadlo…proč Hayesky označují Downhill jako HD? Bych řekl, že se jim ta písmenka trochu popletla :D
Pánové pozor! ale opravdu obezřetně si vychutnejte tento okamžik, nebo? se tu vyskytla přiležitost setkání z debilem;-) a tím vyjímečně nemyslím sebe:-D
no nic, snad se pán neurazí, když mo sdělím, že páčky vyrábí firma Hayes ve více než jednom barevném provedení;-) a navíc oni sou natolik drzí, že z tohoto pohledu vypadají, že jedna je matná a druhá lesklá, achichouvej to je hrůza…
a mimochodem, když proč myslíš že si pletou písmenka? třeba tím HD myslej úplně něco jinýho… třeba Hustě Drsný, Hovno Děláš a nebo Heavy Debil;-)
Hochu, jsi trochu mimo, fakt. Možná by ses mohl podívat do slovníku, co znamená „debil“.
Joa sry, že jsem se zeptal. Jestli jsem tě tím urazil, tak se hluboce omlouvám. Howk
to je z francouzského „de Bill“ se poblil…;-)
Účinnost, dávkování, materiály, technologie? nevsiml jsem si ze byses ptal na barvu:-) ps:docela se mi zachtelo tvrdit neco o tobe:-)
Nojo…já myslel jakýkoli rozdíl :) Ale pohodka…
jeste otazka,to chces na kolo co mas v profilu?:-)
Už jí tam mám…samo, že 6" rotor
mimochodem ty poznáš matroš podle fotky? a přes barevnou povrchovou úpravu? vauuu:-)
Hrozný slovíčkaření........
Co je na tom tak těžké pochopit? Viděl jsem 2 produkty, vizuálně odlišné, tak mě napadlo, že budou i funkčně jiné (mimo 6–8"). Prostě jsem se jenom zeptal..
Mag+ taky vypadá stejně a přesto tam rozdíl bude asi znatelnej…
zajimavy:-),to jiny neni podle tebe je a to co ocividne jiny je ty nevidis:-))
OK, co je tedy (já to nevím) očividně rozdílného mezi HFX9 a mag?
teda mimo blbostí jako titanové šrouby, nebo karbonová páčka..
mas v tom vsem hroznej bordel:-).karbonova packa je u HFX 9 carbon a rozdil mezi Mag a HFX 9 je zcela patrny:-).napoveda:podivej se na brzdovou paku:-) ps:nikdy jsem se na hayes nespecializoval,jako ty a vidis to:-)
He, jako ve škole..:)
No, nevim, že bych se specializoval na hayese…
Každopádně: HFX carbon maj páčku z karbonu Mag – tam nic nevidim Mag+ – titanovej vnitřek
Mám tomu rozumě tak, že HFX9carbon, Mag, Mag+ jsou oproti HFX9 zvýhodněné jenom použitým materiálem, tedy bez výrazné přidané brzdové efektivity?
tak nevim jestli jenom „tam“ nic nevidis:-)). provokatere:-)))
Čoveče…už přestávám chápat co po mě chceš..;)
No nechme toho..
tak si srovnej paku u magu a hfx,to uz fakt nejde dal:-)
Boze boze… Si opravdu tak slepej, nebo se jenom tak tvarish? Hayesy hydrauliky jsou: Sole HFX-9 (normalni nebo karbon) HFX-Mag
Sole a HFX-9 maji stejnou paku, jine prase. HFX-9 Carbon se lishi carbonovou packou a vickem od HFX-9. Mag ma uplne jinou paku (jiny system expanzky) a je tvarove stejna (asi) z pakama uz pred xxx let…
Kapishto???
P.S.: Co tak treba Heavy Duty?
moc informaci pro nej,neblazni:-)).jeste ze to mas bez fotek,to uz by byl absolutni konec:-))
:oD
Brzda jak brzda :D
A když už teda chceš puntičkařit, tak OK.
Sole a HFX9 teda stejnou páku nemají. Mám je doma obě. To, že mají jíné prase je snad jasné – jedno píst/jedopár (proč zmiňuješ?) HFX9carbon – to, že mají karbonovou páčku jsem výše napsal, proč znovu zmiňuješ?
Mag – to, že má vizuálně nepatrně jinou podobu vidim taky, to snad není důležité – proč zmiňuješ.
Jiná expanzka – OK, uznávám, nevšiml jsem si. Takže suma sumárum: Tvá informační úspěšnost je někde pod 25% a děláš ze mě vola? Heh, OK.
vizualne nepatrne jina podoba? :-) z fotky to mozna neni az tak jasne, ale ty paky jsou uplne jine!! Az si budes objednavat nahradni dil do MAGu a prijde ti HFX-9, pak pochopis.
OT, totálně
:-))))) …nepatrne jinou podobu…:-)).dulezite to opravdu neni,dulezity je pouze ten rozdil v cene:-))).ty bysi snad i ukecal prodejce aby ti ji dal skoro zadarmo,kdyz je skoro stejna:-))). uplne bez urazky,tvoje chapaci uspesnost je tak o rad niz:-)) ted uz se temne strany sily vubec nebojim:-)))
Coze? Ty si tam pletl pate prez devate… Pakou u Sole si nejsem jistej… Nejspish tam je lonsky model HFX-9, tak sem se spletl. HFX-9 a HFX-Mag maji uplne jine paky, ne jenom vizualne trochu odlishne! Vola z tebe nedelam, ale ty sam, ja sem ti to chtel jenom shrnout, at v tom vidish ten rozdil, ktery stejne nevidish… :o)
tak jeste jednou:-).HD by mela lip brzdit:-). ale jestli to das na axela tak mi pak posli fotku:-)
Mám jí tam. Nějakej problém?
mas 203mm kotouc na axelovi?WOW:-)))))
Davam bolshevikovi (axelovi) tyden, nanejvysh dva… :o)
kdyz zamasti desticky tak vydrzi klidne i pul roku :-)
Ee, do toho bych nešel. Mám sice třmen HD, ale 6" kotouč..
:-D
a dik, takhle sem se dlouho nepobavil, celej tenhle thread je fakt uzasnej…
Končim debatu. Dostali jsme se někam uplně jinam
Nie, nie! Mne sa to paci :-))) Npis, ako sa ma Axel a spol…
666er for ever!