prosím chtěl bych se zeptat je normalní u sedla že se prohnou ližiny jenom tak jeto VELO a nic levného 1300Kč diky moc za co koliv
prosím chtěl bych se zeptat je normalní u sedla že se prohnou ližiny jenom tak jeto VELO a nic levného 1300Kč diky moc za co koliv
no ja mam ted novy sedlo Velo gel za 800,– vypada dobre a sedi mi ale mam ho asi ctrnact dni tak je zatim vse ok snad to vydrzi :o)
Zhubni!
chlapi diky ale stou vahou mam sotva 60kg
Tak sa riadne nažer.
Normalni to rozhodne neni.
Kámarát skočil no foots nestihol vráti? nohy a dopadol rovno na sedlo. Vzadu ohnuté sedlo o 4cm a v predu o 3cm, takže vyzeralo ako oblúk. Niečo vyrovanal rukou ale ide kupova? nové. Sedlo bolo značky Velo. Poradim ti kupuj sedlo s Cr-Mo tzčkami.(neviem ako sa to volá to čo je na sedly a montuje sa to k sedlovky)
ja mam crmo lyže a tiez mam ohnute… vid moj profil… :) teiz nechceny noofooot :) ani nebolelo kedze to sedlo je jak gauč… a asi na troch som lize polamal… je to normalne… preto nikdy nekupim drahe sedlo… ale len duplikat Tiogy Multicontrol xxl :)
Upni dve sedlovky na lyziny a tahaj sedlovky od seba. Ja som tak vyrovnal Ritchey, na ktore som spadol vajcami, ked mi v skoku vypol pedal.
Furt lepsie ohnut lyziny ako rozmackat gule.
… svata pravda :)