Nechcete se nekdo pridat na vyjizdku v nedeli v Praze. Je mi celkem jedno jestli jih nebo sever, ale rad bych neco poradne terenniho. Vzheledem k pocasi by mozna nevadil ani Bojovsky potok nebo Zahoransky…
Nechcete se nekdo pridat na vyjizdku v nedeli v Praze. Je mi celkem jedno jestli jih nebo sever, ale rad bych neco poradne terenniho. Vzheledem k pocasi by mozna nevadil ani Bojovsky potok nebo Zahoransky…
Pridal bych se, tak napis v kolik a kde bude sraz
asi bych taky jel… uvidim po sobote a hlavne jakdy odjedem.. ze zavodu…
Tak sraz v 10:00 po Barandakem. Trasa na jih – asi klasicky lavky na Tocnou, maturity, hocimin, rokle, vykopavky, udoli taty Kony a pak nejak dal s tim ze by se jeli brody na Zahoranskym potoce. Obed (asi na Karliku) je samozrejmosti.
Pro jistotu – pod Barandakem na branicky strane.
Tak se mnou můžeš taky počítat. Dlouho už sme na brodech nebyli :-) Předpokládám, že oběd si myslel spíš Radlík, ale musíme sebou hodit, abysme stihli hotovky
Rád se přidám. Podle předpovědi bude počasí super, už se těším.
Mozna bych se taky pridal. uvidim, jak budu vypadat po Chrastave. Akorat koukam, ze se hlasi samej chrt, tak to asi nebude moc pohodova vyjizdka…:-)
Ze zrovna ty…
Tos mě asi přehlíd :-)
hm, zatim 6 chrtu:-/ jestli se pridam tak to bude tepovka porad okolo 180.........
Ja jich vidim 5 :-)
snail, goood, jecnak, lempl, darkson, jirkad a gung-ho – to je celkem 7 chrtu :o) pokud by jela i savaH tak by se mozna dala udrzet pro me prijatelna rychlost.........
Ty taky po letním ježdění s Lemplem pěkně dupeš
nj, to bylo na drtici:-(
Zrovna ty mít strach nemusíš, ale Sáva ted jezdí jako drak :-)
jelikož první zátěžový test sváru rámu dopadl dobře, pokus nestane něco nepředpokládaného, budu tam:-)
pokud pojede i nejaky nechrt a nebudu znicena po sobote tak bych jela taky. V sobotu vecer se ozvu founem G-H, abyste zbytecne necekali
tuplovanej chrt :))
to jako, ze asi prijedu :)))
Pevnou vidli nech urcite doma.
uvidím jak mi vyjde time… po ctvrtku s Bluem v lokalitce Točná a Závist jsem docela při chuti co se týče prasáren. Třeba bych Vám ukázal ten sjezdík a singl kde Fous letěl ze stráně :)))
Taky se pridam. Kolik to asi da km od mostu od most?
od mostu zpet pod most?
Cca 60 – 80, zalezi na tom co pojedem, ale da se to v mnoha mistech zkratit, nebo vzit po asflta, otocit nazpet atd.
Super. Prijedu jeste s kamosem. Nikdy jsem na srazu Vasi vyjizdky nebyl, muzes mi popsat presny popis mista kde je staz? Popripade mi na mail hod mobil, kdyby neco.. Dik
10:00 na cyklostezce u Vltavy pod Barrandovskym mostem na Branicky strane.
Dik. H
luxusni pocasko, jedu taky!
pohoda, škoda že jsem to musel v Mníšku otočit (vzal jsem to na hřeben a pak po tý zelený do Řevnic a pak silnice) i tak mi to hodilo 87km.
Pekny, pekny od mostu k mostu to fakt hodilo neco lehce pres 80.
Doufam, ze resuscitace tlumeni Duka bude uspesna.
kde jsi ji zrakvil?
pěkný to bylo, i když jsem to nemohl odjet všechno, domů jsem dojel. kolem Bojovskýho potoku jsem jel poprvý a určitě ne naposledy
Pěkná vyjížďka, Bojovský potok byl pěkný a za pozitivní pokládám skutečnost, že se nám povedlo navázat kontakt s domorodci (vyháněli nás od svých chat na silnici) :-)
I mě se dnešní akcička moc líbila, dokonce sem se mimořádně stihnul vrátit za světla :-)
jj, bylo to fajn. Skoda, ze nebyl cas to s vama projet cely. Sme to strelili po modry na Jiloviste, pres Cukrak, Pigiho (Fousac nepritomen) a domu. Hodilo mi to 72km.
Hodte nekdo grafik please!
tak když sme dorazili k Pigimu my, byl už Fousáč přítomen :-)
Super akcicka, skoda ze jsem byl ze soboty trosku unavenej a tak me celou cestu bolely nohy :-) Zase jste mi ukazali dalsi krasny cesty. Diky
Me to dalo celkem 108km, tady je graf: http://mtb.medvedi.net/vyj_0409.gif
Koukam, ze ta maximalni rychlost asi nejak nesedi :-)
Já jsem z Řevnic jel přes Srbsko do Bubovic a pak zpět přes Karlštejn podél Berounky do Prahy, celkem 112 km.
Skvely pocasi, bezva trasa, excelentni rideri, proste super vyjizdka. Skoda, ze jsme to museli driv otocit. Meli jsme nakonec 68 km.
jj, bylo to super, taky me mrzi, ze jsem musel driv domu ale i za tu chvili jsem poznal spousty novych cest… :) Takze diky za pruvodcovstvi a taky za trpelivost v cekani na me… :)
no fuj,jakto ze kdyz nejedu ja, tak je to vzdycky super vyjizdka?!:-/
sám sis odpověděl:-)
Jen počkej, Zající!