Kratka odpoledni vyjizdka sraz 14hod. v Zabrdkach u kostela, delka – do tmy 17–18hod., vzhledem k blatu max. teren sotolina nebo klidne uplne po silnici.
Kratka odpoledni vyjizdka sraz 14hod. v Zabrdkach u kostela, delka – do tmy 17–18hod., vzhledem k blatu max. teren sotolina nebo klidne uplne po silnici.
Do tmy?:) Nooo… tak do 16.30 bych byl rad doma:)
o.k. tak to „naplanujem“ tak, abysme 16:30 byli ve Slapanicich…
ok:)
tak jak teda?
No tak to hodilo odpočinkových 63km :-D Ale fajn, su rád, že sem jel.. A teďka jdu pilně sepisovat:)
A gde ste byli ?
Tak dobře:
Zábrdovice,Bílovice,po zelené do Útěchova,Vranov,žlutá Adamov,Křtiny,Březina,Ochoz,Klajdovka,Stará Líšeň, Podolí,Bedřichovice,Šlapanice :)
avg 22,50 km/h dst 62,30 km tepy nízko:)
Ach jo. Příště piš jen tu trasu a km, ty avg mě fakt vadí :-)
ok:)
Nezoufej! Splinter je mladé závodník, tak se v tom vyžívá. My, pánové věku pokročilejšího, si jízdu užijeme i s nižší AVG :-)
Ale prd závodník…
:) sem tam mne rozesmíváš … prý prd závodník :))
:DDD
No šak ty sa moc nesmij :) … diplomovaný chrte ;)
Jak ses dneska prosla:-)
Grrr:)
a ja blbec ji zas jel malem zachranovat…:o)
Jak blbec…to jsem neřekla :))
no se preptam jaka byla prochazka a ty hned grrr:oD
Ty bys nevrčel? Hnedka první vyjížďka a ZASE… se to se mnou potahne .. jak minulý rok :D
Bud rada, ze nebylo taky 1.1. to uz by byla uplne zkazena sezona:oP
Bylo to jako na prvního…poprvé jsem vyjela letos na biku..:) takže takže..TO JE KONEC…
no to je trageeedie:o) a jeste ke vsemu se ta bila urcite zaspinila, slo to umit?-)
Jasnačka, že šlo:) chrte:)
Ty jsi pichla? Ne..pretrhla retez, ze jo :-)
jasnacka, jasnacka, on braska rikal, ze jak ta barva jednou chytne spinu, uz ji nepusti:o) coz by byla skoda takychrtko;)
ale fuj, umyt…
To je tak, když žiletka vjede do terénu :-P
Svata pravda! Musel sem se ozvat ;-)
Nechce se Vám projet už v pátek k vaší sobotě a neděli? Něco lehčího a ve více lidech (ať v tom srabu nejsem sám?) :)
Ale, pacient pookral :-D
trošku mě přestali brát křeče tak vystrkuju růžky :) a sonduju.
Tak jestli bude pekne a jestli do te doby nebudou brat krece me, tak klidne muzem vyjet :-)
Pokud by vás křeče braly,měli jste píchlý gumy a každej 5 cihle v báglu,tak bych se přidal :-) Pepku?
No…
Kolik váží cihla? Si myslím, že vozím aspoň čtyři cihly navíc pořád.
Já jen že to by se mohli limitně přiblížit k těm 15km/h… Lidem blíž,nebo jak zní to heslo :-)
„PROSTĚ BLÍŽ“ Mám to v práci na talíři každej den. :(
Já myslím,že to mají v erbu komanči :-)
Pro jistotu přidej 2 cihly a sebrat jim náhradní duše. Pak by to bylo spravedlivý.
To se mi zdá taky vcelku fér :-).Když každýmu dáme ještě před jízdou vypít půlčák rumu(bude zima,že),tak to vidím na pohodovou akci!
Eště by šlo přestřihat jim řadicí lanka…
Ty,to už je moc věcí naráz,eště na něco zapomenem…Myslím,že na srazu vyberem řetězy a bude!
Ale tak chlapci…
Nesmlouvej,na konci školního roku se o ně můžete přihlásit!
Bravo panove, uz dlouho jsem se u BF tak nenasmal :-D Az me bricho boli :-)
A to jedem na půl plynu!… :-)
Moc se neservi. BUDU VYSPALEJ A PŘIPRAVENEJ ;).
Ja snad prijedu do toho Brna rano vlakem, abych se s Vama pobavil :o)
Jo stav se na švih. Neber tepovku nemá to cenu, když s nima jedeš skáčou na ní nesmyslný čísla od 180-ti.
Ja je znam a tepak nevozim, jsem krajinkar ;-)
Už Vám z Brna nic nevěřím. Můj první švih měl být na pivko a klobásku. A tvoje CRXo s negativním představcem vypadá jako vyloženě kochačka.
No baže, to je potřeba, když se prodírá černým bezem..... :-D
Pockej ;-)
:-P
Toz mrkni jeste jednou, predstavec nema negativni sklon a vidlice je pruzinova Z3
Člověk jeden den nedojde do práce a pracovní morálka klesá, co?:)
bych i taky vyrazil, ale potřeboval bych nějaký rozumný zkracovačky mezi jednotlivejma zastávkama :)
To bys musel ale vymenit ziletku za Ferdaska ;-) Ale aspon na jeden den bys to moh dat.
tsss máš strach že by jste mi na tom chrtidle nestačily :)))
Jo,přijeď.Po propuštění ze špitálu bys nám mohl vyjížďku s těmato protagonistama popsat v nějaké sugestivní povídce…
Si me pletes s jinym Romanem. Timto ho zdravim a tesim se zase na nejaky spolecny svih.
Tak to jsme dva, treba zas bude trenovat na bednu:oD
Soudruzi nejmenovaní chrti udají bod A výjezdní tam se na vás podívám, bod B dojezdní a … tam se na vás taky podívám.
Mezi body A a B se nachází bod X (Bukovinka). Pro některé se bod X velice těsně blíží, až splývá s bodem C…
Bod „C“ – jako CÍL?
Bod „C“ jako „Celková deprése“.
Spravne synku sepisuj:) taky su rad, zes jel… Jenom doplnim prevyseni – 750m.
Kdybych nebyl u nasich na obede anebo kdybych vedel, ze pojedete az ve dve, tak bych taky jel..Zebra uz se lepsi.. :-)
Myslis zebru stepni nebo horskou? :-D
Ne ne, v mém případě se jedná o zebru hokejovou :-)
Rozhodci?-)
:-D, no ten kdyby tam byl, tak to je 5+osobak do konce :-)
na žebra platí kobercová páska :)
To jako kam?? Není to trochu brutalni metoda? :-)
Pokud nejsi chlupatej, tak myslím, že to jde vydržet:-)
co jsem slišel tak doktoři nedoporučují stahovat celej hrudník, ale zkusil jsem to nalepit jen na půlku hrudníku a celkem to pomohlo. Předloni jsem s tím odjel prakticky celýho drtiče.
Chlape, tos nemoh napsat pred 14ti dny? Uz jsem prisel o tri vyjizdky!!! :-)
ses neptal :)