Na ( www.koloshop.cz/index.php?…) jsem nasel za 12.335,–VANILLA R ,ale 130mm. Neprodavaji ji taky s 8cm? Mam 68kg -kolo HT a jezdim XC.
Na ( www.koloshop.cz/index.php?…) jsem nasel za 12.335,–VANILLA R ,ale 130mm. Neprodavaji ji taky s 8cm? Mam 68kg -kolo HT a jezdim XC.
strary sly urcite schodit na 8, u tech novejch si nejsem jistej…
Na stoprocent jde předělat na 100mm ale 80 nevím.
Co resis zdvih? Kup si REBU s U-turnem a mas vystarano kdybys chtel sjizdet s vyssim zdvihem,ale stejnak to nechas na 8. Je to i lepsi-budes-li mit na kole hydry s kolouci:-)
za stazeni servisniho manualu nebo za zavolani k dovozci nic nedas,kdyz si nebudes jistej.. kazdopadne 04 jde na 80mm predelat. na rebu se vykasli:-)
proč pro 68kg a 80 zdvih vanillu?
taky to moc nehapu, bud si kup jinou vidli, nebo ji nech na zdvihu. Tohle neni vidle na zavodni XC, pokud teda spravnu pozadavek tech 80mm.
No tak znova: Tohle neni vidle na zavodni XC, pokud teda spravne chapu pozadavek na tech 80mm.
Tak jakou jinou vidli? Na XC,ale vyžehlit. 130mm je moc mam HT.
scareb, pružinový black, reba, duke sl 2005. problém je taky že 80ka nebude nikdy velká žehlička, protože to je malý zdvih, musel by mít štelování komprese rozděleno na low a high speed, jako třeba sjezdový foxe, jinak při nastavení hodně naměko budeš pořád nadorazu…
Na jinem foru mi zase doporucili vanilu jinde zase rebu, ale scareba mi dost vymlouvali.
mas kotouce nebo Vcka?
kotouce Avid Juicy 7
Tak to Skareb nebude idealni. Ja bych vybiral mezi Foxem 100RLT, Manitou R-7 nebo RS Rebou
Fox Float 100RLC je asi optimální – s nastavením pomalé i rychlé komprese, ale pro HT měl by stačit i F80RL. Reba je docela vysoká vidle, i po sundání zdvihu na 80mm.
nenech se zvyklat,tuhost vidle nicim nenahradis.a na osmdesati bude zehlit taky. rebu jsem si teda zkousel asi 30 metru:-)),ale pri brzdeni(hydrama) se nepekne cukala zepredu dozadu,to nebylo pekny.sorry cabbage:-)
Mam na HT 170mm a nekdy je to malo ;)