Sháním informace o vidlici Fox Vanilla R – vlastnosti, váha, servis, distribuce.. Díky!
Sháním informace o vidlici Fox Vanilla R – vlastnosti, váha, servis, distribuce.. Díky!
Si děláš srandu, viď?
Myslím praktické zkušenosti, ne běžné informace z netu. Proč bych si měl dělat srandu?
Prakticke zkusenosti s vahou?
Občas se liší oficiálně uváděné údaje od skutečnosti, např. Marzocchi udává 1,8 kg, skutečnost je 2,2 kg.
?
Tentokrát nerozumím já Tvému otazníku..
si kup sida, gramari…
Pokud si chceš dát tuhle vidlici na kolo, má pro tebe velký význam, jestli je o 200 gramů lehčí nebo těžší?
Stavím lehký kolo, chtěl jsem Rebu SL nebo Race v provedeni výhradně disc, dovozce není schopen reagovat, hledám alternativu.
Myslíš, že lze srovnat Rebu SL s Vanilou R? Já myslím, že to jsou naprosto rozdílné vidlice jak určením tak funkcí.
Přímé srovnání není možné. Sháním vidlici na XC, marathony v dobrém poměru vlastnosti/spolehlivost/váha/cena. Podmínkou je porovedení dics IS.
proto chce ty informace…zase x reakci o ho.ne
radši bez reakce, abych nebyl nařčen, že odkazuji na historii a podobně
taktez
ja myslim ze tady www.bike-forum.cz/…2/forum.html#… najde vsechny informace co potrebuje :-)
tak tak
Do historie jsem se samozřejmě předem díval, je poměrně chudobná a stará…
Stara mozna je, ale u te vidlice se sytem nemenil…
P.S.: kde mas Mata?
Mata nemám, zato mám cca 11 odpovědí ze kterých jsem se toho moc nedověděl. V historii taky nic. Pokud to někdo bude číst, tak mu stejně asi unikne, na co jsem se na začátku ptal.
A o tom to je :)
www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… www.bike-forum.cz/…7/forum.html#… www.bike-forum.cz/…9/forum.html#… www.bike-forum.cz/…4/forum.html#… www.bike-forum.cz/…7/forum.html#…
A jeste dalsi, ale nechce se mi to tu vypisovat. Ani sem nemel moc cas zjistova, co tam je napsane. A co chces vedet? Podle dosavadnich uzivatelu: chodi pekne, drzi taky dobre. Perfektni zehlicka. Vidle urcena spis na endurko pripadne xc, ne na moc tvrde zachazeni. Futra by mnela byt dobra, servis neni nejlevnejsi.
urceni bych videl stejny,funkcne.. no:-),vanilla vede!:-)
asi tak
vlastnosti-super, vaha-super, servis-u mna doma, distribuce-z usa … este nieco?
Opravdu umíš servisovat Foxku doma? Potřebuju vyměnit futra :-)
no marcose sem je menil na koberci
No jo, ale kde ty futra koupíš ? (Na Foxe)
vod svece ?
Švec mě je prodá, nebo si děláš pr–l? Když jsem tam kdysi quli čemusi volal, tak první co slečna chtěla vědět bylo: zda a kdy jsem tu vidlu u nich koupil.
To je s tim takovyho sr.ní? Mlsne pokukuju po 32 Talas 07, že bych si ze školení přivezl něco kromě vymytyho mozku ;-) Akorat se trochu bojim lokalniho servisu a cen dilu. Jinak foxacky tlumice mi vyborne delal Boubin v www.bikelive.cz
Dík, zkusím tedy Boubína :-)
ja fak nevim, za me tyhle problemy resi racetool :-) ale jesli ti je neproda svec tak pudou sehnat jinde…(za hranicema)