Tak kdo jedete ? Po zkusenostech z lonska jedeme zase v patek a v predvecer zavodu oslavime pripadny dobry vysledek (abychom v pripade spatneho neprisli o oslavu) a po zavode znova (v podstate je kazdy vysledek dobry) :-)
Tak kdo jedete ? Po zkusenostech z lonska jedeme zase v patek a v predvecer zavodu oslavime pripadny dobry vysledek (abychom v pripade spatneho neprisli o oslavu) a po zavode znova (v podstate je kazdy vysledek dobry) :-)
už se těším jak zachlastáme :) samo že jedem s Fousem už v pátek :))) víc jak deset ale před závodem nedáme, stanovil jsem nám přísný režim, abychom zajeli nějaký výsledek :)
obavam se, ze deset je pro trenovaneho moc malo… :-D
to jede akorat blacky s fousem ?
Bohužel mi akce koliduje s RakOuzkem a zvolil jsem RakOuzko. Zapijte to i za mě:-)
Jo my jedem, Dafinky. Ale prijedem az v sobotu rano, me to strasne vadi jet s opici, je hrozne tezka :-)
doufam ze pak pozevlite aspon do nedele :-)
a to zase jo :-)
JMT, jedeš teda s někým jiným než kibicem, nebo na to kašleš?
Co já vim, tak se sestrou…
se mnou ani jet nemel…
jasný, já si to spletl :( jinak akce dobrá, dvě krutý kalby až do rána a mezitím 7hodinovej závod. Dojeli jsme 5. a ani jednou nekufrovali, což se mi zatím nikdy nepovedlo :)
Kolik jste toho najeli?
106km, 589 bodů.
Dobrý výkon – gratuluji!
dik..
mozna kdyby to blacky nesabotoval, dopadli sme lip.. :)))
:-) Kdybych se to byl bejval dozvěděl dřív, tak jsem se tam možná vydal, aspoň by vyniklo kolik lidí jstě předjeli :-) Domovské stránky akce jsou dost skoupé – bylo připuštěno používat GPS navigace?
no zakázaný to nebylo, ale podle mě by to pomohlo jen v případě zaměření vrcholu hory Baba kde byla kontrola. Na jedné kontrole my podle mapy dohledali kleštičky hned a lidi s gpskama tam lítali 20minut a nic :) Podle mě když umíš mapovat tak ji nepotřebuješ a když neumíš tak tě stejně nezachrání.
To máš pravdu, v práci s mapou mám dost rezervy i když se utěšuji, že je to hlavně v těch úsecích, které jsou velmi neznámé a silně se liší zkutečnost od mapy. Tam mi však GPS silně pomůže se najít v mapě a je to aspoň půl úspěchu k cíli. Bez papírové mapy to rozhodně nezkouším, ta je pořád k nezaplacení. Jaké bylo tempo? Jaký jste měli čas?
my jeli dost velkou pohodu, taky hlavně proto že večer před závodem jsme dali každej 11 piv, takže začátek byl hooodně volnej (naštestí start v 10,30), průměr jsme neměli ani 20. Čas jízdy bych řekl někde okolo 5,20, limit byl 7 hodin a my přijeli asi 15 minut před. Ale byli borci co přijeli i víc jak 45minut po limitu :) prostor závodu už jsme trochu znali z minula, takže jsme věděli co a jak a znali trochu i kopce. Kontroly byly teda úplně jinde to je jasný
na to jesli je mozno pouzit gps pri orientaku se muze zeptat jenom naprosty.............. …pochopitelne ze ne !
Fakt? Ja myslel ze to zakazane neni, protoze presne jak psal blacky ti to ani moc nepomuze. Na Podebradce jsem lidi s GPSkama potkal uz pred 2 rokama… Kdyztak sem hod link kde je napsane ze se to nesmi, at se vzdelam.
Tak ja jako „naprosty..............“ se přidávám k prostému dotazu kolegy. A aniž bych to myslel příliš nasraně, fakt si myslíš, že jsi sežral všechnu moudrost světa a v neznámém oboru nepoložíš „stupidní“ otázku? Pokud je sem začátečníkům vstup zakázán tak to někam napiš a ušetříš si rozčilování s analfabety. Jinak platí heslo „I Ty jsi jednou začínal“ – zkus si vzpoměnout na nějaký svůj „trapas“ ze začátků.
www.mtbo.cz nekde tam sou pravidla.....
Díky, tomu říkám konstruktivní připomínka – dle pravidel v odkazu to vypadá, že GPS je nepovolená pomůcka – jsem idiot, který by tam sice přišel i s ní, ale nejdřív by se zeptal, protože podvědomě cítím, že je to ještě ne zcela standardní záležitost a pak bych ji tedy zahodil. Jen lze-li polemizovat – www.mtbo.cz/showpage.php?… je definován pojem „horské kolo“, ale parametry odpovídají i na „cross“ – znáte kdo rozhodně zda bych byl připuštěn na start?
na bike adventure sem potkal i neco s beranama(asi caklokros) tak si vyber:) narozdil od GPS je typ kola spis detailni…
Jo jo, tiše jsem doufal. Když něco tak se odvolám na názor autority :-), díky za trpělivost.
sem to nemyslel nijak zle…to z textu nepoznas…tak sorry a nekdy prijed na mtbo :-)
Omluva se přijímá :-) za pozvání díky a GPS nechám doma – hodně úspěchů a pohodovou jízdu!
S crossem by tě na start asi pustili, vzhledem k tomu že technická kontrola se provádí pouze u závodních juniorských kategorií. Nicméně to vřele nedoporučuju. MTBO se jezdí opravdu v terénu – při závodě kolikrát musíš na cesty po kterých by tě při normální vyjížďce ani nenapadlo jezdit – i XC okruhy sou proti tratím MTBO výrazně jezdivější. Takže crossový kolo rozhodně ne v zájmu vlastního zdraví. Ty 29" kola sou tam teprve chvilku a jsou tím míněny například bajky od GF – nevím ale o nikom kdo by to v českém poháru používal.
Samozřejmě že pro závodu typu BikeAdventure nebo Dýmák to není crossové kolo žádný problém, někdy je to naopak spíš výhoda když je tra? plná silnic a silniček jako třeba BA vloni v Lužických horách.
Díky za rady, na juniory už rozhodně nemám :-) a tak jsem se zajímal právě u téhle akce na možnost zkusit se projet v rekreační pohodě. Na víc zatím nepomýšlím.
Na každých závodech ČP je kategorie příchozích kam můžeš prostě přijít a jet. Bejvá to obvykle orientačně jednoduchý a ten terén nebejvá to úplně nejbrutálnější, takže zkusít to určitě můžeš i s crossem, ale na závodění to rozhodně není :)
Znáš tu historku o Abebe Bikilovi? Vyhrál bos :-) (2. pokus na správné místo)
Jo vyhrál – maraton na OH v Řimě mimo jiné. Jenže to je trochu o něčem jiném. Netvrdím že na MTBO potřebuješ kolo za sto tisíc, spíš naopak, pokud nemáš sponzora co ti dává nové díly vyplatí se kolo co snese trochu drsnější zacházení a když se něco posere tak to nestojí majlant. Ale pro mě za mě, klidně si jeď na koloběžce a vodstrkuj se ušima…
Neboj, dobře zvážím než se do něčeho pustím, snad už mám rozum na odhad vlastních možností. Ale díky za každou připomínku – nejdřív si seženu nějaké mapky „rekreačních“ akcí a vyzkouším v ústraní jak to jde a pak se uvidí zda zkusím oficiální účast.
fjuuu… letos to bylo jeste lepsi nez loni.. ;o)
teda skoda, ze nam utekla bedna.. tak aspon slusna kalba (hlavne nocni happy hour – pivko za 10,– a tak ;) takovou kocovinu sem nemel ani nepamatuju..
poradatele maj 1* naprosto super pripraveny a zajisteny..
btw: vsechny tri B-F tymy sou v top10..
Souhlas, poradatele supr, moc pekna akce. heppi aur me malem zabilo, aspon ze si mel kocovinu taky, ja v nedeli fungoval jen tak napul ;-) Jednu kanku na akci jsem vsak stejne nasel, je to smutne ale JMT mi nekde zalozil muj krasny modry fix! :-))
doted sem ho nenasel :-) p.s. segra porad tvrdi ze vam ji vratila… p.s.2 platil sem ti panaka (lih jako lih :-D)
akorat sem ti ten lih vratil trocha kapalnej :-D
jezisi diky, uz si matne vzpominam, proto me bylo rano tak blbe :-)) segre verim, buhvi kam jsem ho zalozil, vsak sem tam taky dal smajly
:-D
nebral sis ho ty, ale nakej ten tvuj kamos.......ale jestli tam budes pristi rok tak ti ho koupime:-) modrej?? nebo jinou barvu?? :-)))))
Znáš tu historku o Abebe Bikilovi? Vyhrál bos :-)
Omluva, neuřídil jsem správné místo příspěvku.
hmm, sem se právě dozveděl, že jede Lempl s Blackym, kdo se umístí na 2. a 3. místě se můžeme jenom dohadovat…:-)
no uvidíme kdo dorazí… stačí kufr 30mín a jsme v hajzlu… navíc jsem skoro měsic nejezdil leda že by mě vzal Lempl na gumick :)
neboj romário taky moc netrénoval a ještě navíc má novýho parťáka
Cet si moji SMSku ?
nectu sms od lidi co pijou vodku s tabascem, by mi mohla rozežrat telefon .-) co je v servisu .-// cos psal?
Psal sem ti ze je zamluvena chatka pro 6 lidi. Sama nobl smetanka – Fousac, Klerik, Kibic … :-)
v patek slavi mi bratri moje narozky takze dojedu, budu dojet, v nocnich hodinach…ale to je jen teorie zrovna tobě nemusím vysvětlovat jak to taky může dopadnout .-)
copak? uz si dlouho nebyl v ostrave?? ;))
jenže oni umí mapovat… Já tak jako aby se neřeklo a Lempl no :/ proti teamu s Tomášem máme maping skill –2 top speed +1
což není výhra podle mě
No ale zase mate: Alcohol resist +5
Pravda ze Lempl: Bad Karma –9
Ale kdo vi jak to hodite …
Ale to mi pripomina … nechodite nekdo jeste hrat AD&D ?
kde jsou casy weekendu u delfina …sob .-/ uz davno
záleží na počasí pokud bude hnusně máte +3 vzpomeň si na Lost Romario ani nedorazil na start .-)) a ten kluk z spkola co jel s darksonem taky podlehl
nj, zavane větřík, spadne pár kapek a ty hubený to hned ofoukne:-)
jeste me napadlo ze letos pohnojili jak drsone tak podebradku a to totalne – ztratili se a nasli se az v cili /drson/
30min. kufr považuju za minimum, bez něj by se ani nedalo hovořit o MTBO ;o) jestli ty si nejezdil poslední měsíc, tak já sem nejezdil posledních 20 let:-/
tak na bedně bude pěknej nával, páč jede výtězná dvojice MD z BA2006 :/
My si pucime ovci a budeme vse zpovzdali sledovat. A v pravou chvili se do veci vlozime a vsechno vypijeme :-)
správně žádný násilí na sobě páchat nebudem . z povzdálí pozorovat nejlépe přes zářivě žlutooranžový filtr a ta vzdálenost nemůže bejt moc velká, páč jsme krátkozrací .-)
JO! A taky jedu JÁ a KIBIC !
Ocividna mas nabrouseny lokty ;-D
kdo letos jedete? jsem línej vás hledat ve startovce .-) Manas snad jede, kdyz jsem ho prihlasil.
budu delat nehrajiciho kapitana.. ;)
No tak já se třeba objevím v pátek a cílem je vydržet do neděle. A právě mě napadlo, že když tam budeš ty a Blacky, tak můžem pokračovat v pěkně rozehrané partii mariáše:-)))
mariáš s váma? NIKDY!!! už takhle jsem furt švorc
Jinak z vás ty dluhy nedostanu:-)
lol .-))
Neboj já Martinovi zase fleknu dvě sedmy v rudejch a bude brečet ještě na vánoce .-))
komediante:-))) doufám, že dorazíš už v pátek!!!
Prej ho dovezou v zalostnem stavu s flaskou vodky v ruce :-)
jj
Mizero :-)
bud v klidu.. mame horsi.. ;)
Ja taky :-)
Pit, ci nepit?
Ps: Nakonec pil s tobascem :-)
.-)) japa mu šmakovalo?
luxusní akce jako vždy, akorát mohlo zůstat víc lidí. I tak ale pozávodní složka byla víc než výživná.
Lemplovo kolo opět nezklamalo :) v téměř beznadějné situaci nás polní zásah a la McGyver vrátil do hry a nakonec z toho byla pěkná bedna pro Rock Café.
gratulace JMT s Adélou na bednu na „krátký“
kdo jiný by mohl píchnout přehazovačku .-) já děkuji Manasovi za luxusní servis v průběhu závodu /defekt, řetěz, přední i zadní brzda/ přesto že jsme oba trpěli motejlicí po předzávodní přípravě
to je ta Bad Karma, jeho šaltr, můj urvanej mapník a první nenalezená kontrola za tři roky MTBO …
Gratuluju. Ted uz jen ta zpropadena Klika :-D
Ideální by bylo kdyby bylo strašně hnusně, kosa a brutálně chcalo :)
jestli ji nezískáme tak to tam vymlátíme a zapálíme! :)
to je tušim někdy v listopadu ne? takovej déšť se sněhem by moh bejt záživnej…
jo listopad, před dvěma lety bylo tak 5–8stupnů a celý 4hodiny chcalo. Ideální na MTBO :) zase vloni bylo krásně a sucho, tak uvidíme
Moje rec, tohle pocasi mam rad, rocnik 2004 byl ideal, mozna ke konci mohlo chcat vic.
Nase heslo bude: „Zbal kliku a vypadni“
no tak teď už nezbývá než vám popřát jedno dvě tornáda ve srávnym směru:)
Ted uz nezbyva nez drzet palce a prat si nejhorsi.
takže jedeš s lemplem?;-P
Ne, jedu dotretice s Blackym.
Takze shrnuti. Kvalitni akce, aspon castecne vydarena party. Diky partakovi za mapovani a nalezeni hezkych trailiku, a hezkou fotecku. Vodku sem prezil, rum malem ne. Jeste ze jsem nepil pivo moc :-) Pristi rok samozrejme zase, tohle je hlina i kdyz kalilo malo lidi vecer :-)
PS: Dekuji kolenu ze me podrzelo a El ze nam rozmluvila drop-session u baru. Teda esli si na to Blacky pamatuje :-)
nebylo na čem …naštěstí :)
No rikali sme ze zrekvirujeme Klerikovi kolo … ale ta vidlice by nam utrhla ruce :-)
spíš mi vidlici a následně sebe :)
Jj, jedine dobre :-) Priste vezmu pro sichr sjezdak :-)
Muzete si to vynahradit na Sibiri ;-)
Ze se to dozvidam az ted. :-))) Jinak dobry. Za rok zas a snad mi neumre partak :-)
No, my ti to nestacili ani rict :-)
a tos chtel dat od baru az do sprchy nebo jak??
p.s. na pristi rok poladim formu a zachlastame… :DD
no na tý mokrý trávě by to asi tak dopadlo :)
NO jak jsem byl v nalade tak sem si rikal ze skocit od baru, pak pres ty schody :-) Tyy jo, to by bylo mrtvejch :-)
no ve stavu v jakým jsme byli by opravdu bylo hodně mrtvejch :) by měli v práci ze mne radost – myslím že druhej úraz už by mi ve zkušebce neprošel
hej bude se nejak xeftovat s fotkama?? kdo da k dispozici dostatecne velky FTP?? ;) (zdar admine)
Tak to vylovim, kdo jede letos? Downhill s mapnikem vola .-) www.bike-forum.cz/…_v_akci.html?… se mnou je to nahnuty o me ucasti se bude rozhodovat v patek vecer .-) Ale treba se vynorim neco malo popiju a zmizim .-)
Se cihni do senzamu prihlasenych. Doporucuju zamerit pozornost na teamy: Gumoví nafukovací panenky Xstream – Tequila & Tabasco Kola s rumem
Nazvy hovori za vse :-)
jestli brachovi prijde do patku kolo /uvidime jak se soudruzi v ndr budou
snazit/, tak by mohla pujcovna ovci vyrazit v nejostrejsi a nejpomalejsi
sestavce .-)
btw bratr uz je tak daleko, ze ma i platebni kartu s oveckou .-)))
To je hodne zly :-)
tam prece nemuzu chybet… ;-)
p.s. doufam, ze i vy ostatni tam jedete uz v patek…
vyhrava ten, kdo se jeste v sobotu v poledne neudrzi na kole…
to nas loni vyhralo celkem dost ..) jeste ted je mi zle pri vzpomince na servisovani brzd s Manasem, kdyz jsme se kvuli vopici ani jeden nemohli predklonit .-))
To mi ani nepripominej. To mi nebylo nejlip :-)
Loni treba takhle, povsimnete si figuranta Blackyho (vyhral dymaka spolu s Lemplem) a hlavne vodky s tabascem. Ani nevim kdo tu flasky vypil, nepamatujes si Blacky? :-)
aaa ty krávo co to má figurant Simona na hlavě :)
já si to pamatuju, dokonce i to jak jsme ji pili z papírových kelímků vchůru nohama z toho rantlu, i to jak si dával Kibitch a dokonce i to že to bylo už v pátek a a a a to už si zas až tak nepamatuju no…
Simca od nas preci dostala klobrc k narozkam :-)
ppockej to je z patku? toho dne co jsem dojel na kole uz v znacne
povznesene nalade z oslav svych narozenin a pak pokracoval a pak si nic
nepamatuju…
ja preci vodku s tabascem urcite nepiju… to byl urcite jiny rocnik, zavod,
dimenze, bublina ve vesmiru .-))
No jak ctu ty prizpevky tak zvazuju ucast, akorat nemam nikoho do dvojice
von se vzdycky nekdo najde, nebo se pridas k existujici dvojici a pojedete tri, to je nejmensi trabl .-)
hoj, vím o jednom klukovi, co by chtěl jet, zeptám se!
teoreticky by se meli vejit i k nam do chlaupy…
tak chalupu uz obsadili Krysakovi…
tyhle?
reparat zkrvn gify
ARGH!!!!!!!!!!!!
Hola hola, dýmák volá! Doufám, že nás letos pro změnu nezastřelí myslivci :-)
jeste dodam:
my s Klerikem jedeme po vlastni ose… v patek kolem poledniho nejak vlakem do Cercan a dal pak uz je to asi 30km podle vody po svejch… navrat v nedeli jak to vyjde, idelane skocit do reky a nechat se do prahy odnest proudem…
tak kdyby se nekdo chtel pridat..
Hledam ambiciozni bikera do dvojice. Partak onemocnel. Jsem orientak, mapu umim. Kategorie Vsudybilek.
Ja bych se teoreticky jel, ale jen kdyz nebude hnusne, jinak moc ambiciozni nejsem, ale par kilometru mam najeto, jinak s orientaci mam problemy:-)
Ha tak se mnou na Dymakovy nepocitejte, jelikoz mam jeste 5–6 jizd na Spicaku a pristi vikend nemuzu tak to mam posledni sanci projezdit. Takze je mi lito a snad pristiho rocniku se zucastnim
že jste ozvali zrovna ty a fousáč, oba hodně ambiciózní:-)))
máš vlčí mlhu ne? Fous jede/pije s Klerikem
tak pojed ty? ale to byste nás zapilovali :( to se mi nelíbí.
Tak to bylo uuuuuplne nejvic, obcas se zamotam este ted.Fakt strasna chlastacka, este ze sem musel jet domu a nemoh zustat este do nedele, podruhy bych to asi uz nerozdejchal p.s. zavod ? z toho si nak nic nepamatuju…muhehehehe
:) jsi byl rano dobře offline, já bych v takovým stavu na kolo nevlez. V sobotu byla kultura jen do dvou, ale i tak jsem ráno koukal na ten les rumů co mi vyrostl na lístku :)
Jo a kdo je vypil? Po patecni seanci mi moc nejel a to sem pil jeste ty za El :-)
Tak pátek se velmi vydařil! To bych od ovara nečekala takovou akci ;) Ráno mi nebylo tak hrozně jako manasovi, takže náš neúspěch v závodu můžu svést na něj :) v sobotu již zábava dost poklesla, a někteří se ani nezúčastnili!
hip hap hop hopiti hap :)
prej poklesla, tak to počkej. Uznávám vypilo se mín, ale vzhledem k unave materialu z patku a zavodu si myslim porad slusny…
nejde jen o množství vypitého alkoholu, to už bys mohl ve svých letech vědět ;) nebo naopak? :)
no vzpominat budu tradicne jeste dlouho…
omlouvam se za sobotni absenci, ale patek sem se fakt slusne uzemnil… :(
bleeeee… ja vedel ze to sedumnacty pivo uz nemam zapijet rumem…
Ehm … ;-) www.manasovo.cz/?p=90
ještě že jsme nikam nejeli. Žena mi doma umřela a probrala se až v neděli ráno:-) Ačkoli je na vodě výrazně lepší než já, lodička jí umrtvila.
Skoda, o hodne ste prisli… :-))))
Tak jeste fotky od Klerika. www.manasovo.cz/?p=92
tak letos bohužel ":( ":http://posazavskydymak.info/…cles/12.aspx
Kua kua kua kua, letos hovno :-(
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee do pizzy do pizzy. Co teď kam se pojedem ožrat?
..a co podzimní Lost in Prague?
Coowa fix:-(
to se nedá stihnout, potřebuješ fakt dost času na přípravu, se to nezdá ale…
blbý že ani Viprahlo nebude dělat podzimní MTBO, takže zbývá jedině Klika, snad bude. Slibovali Křivoklátsko na letošek. Mám docela absťák po MTBO.
Tak přijeď teď v sobotu do Orliček. Jsem poblíž a nemám s kým jet :-(
to je daleko jet sám autem :( škoda jel bych kdyby mě někdo vzal, jinak by to bylo moc drahý
Nj, škoda že je to tak daleko.
Co tohle? http://www.pytlakovaschovanka.info/
uvažuju o tom, ale bohužel na ten víkend už něco předběžně mám :(
taky to teda není nejblíž no
díky bohu
říkal mi to Viktor v neděli. Jsem nadšen. Navíc půlka after dark, lahůdka :)
minulý Duše nasadily laťku hodně vysoko, ale věřím, že tohle bude ještě lepší.
Budou jen dvojice, takže máme s řechtem hodně těžkou cestu k obhajobě. Ale nic se nedává zadarmo :)
to s faktem, že Ječnák už jede s někým jiným mě netěší :(
ajaj. Tak snad třetí flek zbyde… :)
buď v klídku jede mix :)
Tim bych si nebyla jista
Nemáte ještě někdo tušení, jestli a kdy bude Kladenská Klika???
Uz jsem jim psal i maila - zatim napjate ticho :-( taky mame abstak :-)
No, já to tušil. Kryje se to s dušema :(
jj, zrovna to sem jdu napsat… 8-(((
Hm, chtela jsem jet obe dve akce, pac se nechci rozhodovat kterou si vybrat, tak v pripade, ze se organizatori nejak nedomluvi (preci jen orientaku kolem Phy je malo a organizatori se znaji a nemaji snad duvod si lezt do zeli) tak nepojedu na zadnou
to jsou paka :(