http://www.dymak.net Pls jeli jste někdo? Chystáte se? Máte reference? MÁM TAM JET? Šmankote já mám dilema:-(
http://www.dymak.net Pls jeli jste někdo? Chystáte se? Máte reference? MÁM TAM JET? Šmankote já mám dilema:-(
no já bych možná jel, jen nevim s kým, proberu to s gangem :-)
Proberte to o víkendu na chatě!!!
Určitě jeď – pořadetele znám, jsou to pohodáři a určitě si daj záležet. Já tam bohužel nebudu, neb mám jiné starosti :)
tak ti dik za tip, byla to super akce.. :) organizatori a organizace v pohode, takova uzasna pratelska atmosfera, pojezdeni v posazavi taky sqely… no a prijemne treti misto taky neni k zahozeni… :)
takze za rok znova!!!
jo fakt to byla super akce. Pokud se ti líbilo tak se mrkni treba na „Jason a Drson“ (Kokorinsko), nebo Ruska Ruleta (Ralsko). Taky se pridam prijemne prvni misto je taky fajn :)). Takze nekdy zase ahoj.
gratuluju!!!
jj, docela me ta akce zaujala, takze od ted sleduju i dalsi MTBO podniky..
se divim ze nam i vysla strategie „co neni v hlave, musi byt v nohach..“ :)
jeste ze sme nezanedbali vecerni „pripravu“.. ;)
Taky gratuluju. Priprava je nutna, to je jasny. Ale bacha, kdyz jses rychlej tak se kufruje. Jeste ze jsem partaka brzdil :). Nekdy bych s vami vyrazil na silnicku, nebo bajka, ale ty vase casy odjezdu jsou pro me nedosazitelny. Ale snad to nekdy vyjde.
tak to jste byli vy s fortem a moratkou, od začátku jste nám byli podezřelý :-)
my jsme kufrovali dvakrát, což docela jde, kde nebyla cesta nastoupil brutální FR dolů kopcem, címž jsme se vyhnuli dohledávání mnoha cest a cestiček a vždycky to dobře dopadlo, naštěstí…
Jo to jsme my, já jsem ta moratka. Taky jsme jeli cestou, která najednou v lese zmizela. Pak nám domorodec prozradil, že cesta na které stojíme nemůže být na mapě, protože ji udělali letos. A ještě pár dalších „drobností“, ale nakonec to kupodivu výsledek neohorozilo. Vůbec myslím, že mapy od Shocartu jsou dost špatný.
my teda na adresu mapy měli asi tři výhrady, dvě měli za následek kufrování, potřetí jsme to včas vzdali (Baba) naštěstí (naši kámoši ji hledali hodinu a nenašli). Na druhou stranu trochu jsem to tam znal, tu část směrem na západ, takže nebýt toho mohlo to být hrubější…
shocartí mapy jsou horší než ty od kčt, ale tak drastický rozdíl to
není.
na Drsoňe je sqělá mapa Kokořínska v 1:25 000 oboustranná
s kilometráží u turistických značek – mám ji od survivalu.
Případně snad někde najdu kontakt na vydavatele
sorry, že jsem vám skočil do diskuze, ale mapy na orien?áky , to je můj „oblíbený problém“
můj zatím ne, protože jsem byl na prvním MTBO, takže zatím nováček, ale zvládli jsme to dobře :-)
No jo v sobotu jsem mluvil s Hynkem a on si tu mapu nechává vlastně dělat podle aktuální situace. On právě říkal, cituju: Drsoňům bych shocart nikdy nedal" Tam je ta mapa fakt super, ale zatím mě to moc nepomohlo :(
ještě bych přidal odkaz na WRC http://rac.crolink.cz (drsoň k tomu taky patří)
Ze strany nezávyslého pozorovatele a amatérského fotografa to byla prima akce, jen mě mrzelo, že nemůžu jet taky, kvůli polámamý ručičce:(
aspon te muze utesovat, ze tvuj kanon, byt pod jinym vedenim, skoncil na krasnem 24. miste.. ;)
a uz vis ze to chce na pristi rok nejakou rychlejsi masinku.. :-D
Nechci nikoho urážet, ale myslim si, že to nebylo mašinkou. Počkej příští rok…
Tak hele, na to bacha. Uvědom si, že na tvém kole jel Nejsilnější a nevyhráli jsme jenom proto, že to byl náš první závod a špatně jsme zvolili tra?!!!:-) I když, popravdě řečeno, že nás zajedou krysy.net 1 a mlaďoši z Biketunelu jsem úplně nečekal… Děkuji také fšem, kteří na mě dali a jeli (samozřejmě nás zajeli taky), Sávě za fotky, pořadatelům za sqělý výběr počasí a těm co byli za náma, za dodání aspoň troško sebevědomí.
jo, pamatujte JE TO V NOHACH!!!!11 na kole nezalezi (skoro)
po ohlednuti se za timto vikendem, kde jsem velmi spokojen se svymi vysledky jak na Dymakovi, tak na Osme, muzu zodpovedne rict: je to v pivu!!! no a taky o chce trochu vule.. ;)
Nevíte někdo jestli bude letos dýmák? Na stránkách ticho po pěšině, i když po loňské pauze byl letošní ročník tak trochu přislíben.
nevidim to moc ruzove, psal jsem jim maila a nic, zadna odpoved..
fňuk :(
trochu mě to bylo loni jasný. Je s tím moc ******. Kdyby to udělali jako jednodenní akci tak možná, a pronajímat si na to areál na víkend to je těžký. Pak by to zas nebyl Dýmák. A stejně jim vždycky došlo pivo… a panáky z kelímků na kafe a vodka se zeleným tabaskem a podlejzání pneumatik na čas. Dobrej podnik to bejval :)
hmk, jsem tak nějak plánoval dát tam narozky. Škoda. Přeci jen kombinovat narozky ve stylu dýmáka a sudety, to je pro sakra jinou kategorii magorů než jsem já. Asi dám oslavičku doma a sudety pojedu týden po závodě ,)
Jo je to škoda, byla jsem kvůli tomu ochotná zase trochu jezdit na xc ;) a dokonce bych měla i partnerku.