Nevite nekdo (resp. nemohl byste mi zmerit:-) jak je vysoko objimka u tohoto presmykace vuci ose? Uvazuju o koupi ale nerad bych se dostal do problemu jako s presmykem 7.0 kdy mi vysel presne pres navarku na kosik:-(
Nevite nekdo (resp. nemohl byste mi zmerit:-) jak je vysoko objimka u tohoto presmykace vuci ose? Uvazuju o koupi ale nerad bych se dostal do problemu jako s presmykem 7.0 kdy mi vysel presne pres navarku na kosik:-(
no já má rm cps4 2001 a vyšlo mit o zrovna na navařku.Ale o nic nejde vašrouboval jsem za navářky šroubek co jsem tam měl.Přesmyk je na trubku 34 a na 31 je tam umělohmotná vložka a ta se po namontování bezproblému přizpůsobí.Já jsem pro jistotu tu navářku i trošičku zpiloval.pokud si vzpomenu, tak ti to změřim a zitra napíši.
Ja som tak ulomil presmyk.
tak já tu navářku zabrousil a zbytek pobrala ta umělá vložka.Jinak by taky šlo vyndat tu umělou vložku a na místě navárky do ní navrtat dírku a bylo by to taky bez problémů.
no jo kdyz ja jsem zvykle vozit dva kosiky:-( navic to bude na rockmachina takze tam jsou ty navarky stejne vysoko:-( ale co holt koupim LX05 klasiku ten taky nevypada tragicky:-) jinak pres tu navarku hodne zpilovanou jsem mel ten 7.0 a prave mi v te objimce prasknul:-(
ještě se neunáhli ony ty nové RM mají jinak navářky než to moje, ti to do zitřka změřím.
tak jsem to měřil: zvenku od vrchu domečku(ta trubka kde je namontovaný střed klik) je to na té podsedlovkové trubce(trubka na níž se montuje přesmyk) 132mm na horní okraj objímky přesmyku.Objímka je asi 18 mm široká.
Já tu navářku ani nezabrušoval :)
Měl jsem na starém kole smyk 9.0 a byl přímo přes navárku, kterou jsem musel zpilovat (stejně vozím jenom jeden košík). Na nové kolo jsem koupil X-gen, který má objímku oproti 9.0 o dost výš, vyšlo to akorát mezi navárky. Myslím že nemusíš mít strach.
jojo, na Duratecu (vagrant) mi taky vysel presne na spodni navarku. Ale to je mi jedno – pouzivam jenom jednu lahev.
nemam teraz po ruke bike, ale tu: http://www.bike-forum.cz/…23145141.jpg je celkom vidno, kde to asi je na mojom biku…
Můžu se zeptat, jak jsi to uchytil na sedlovou trubku? Mám Kinetica, myslím, že stejný ročník, a průměr sedl. trubky je 28,6 (nebo tak nějak) a ten X-gen se dělá nejmenší 31,6, ne?
Teda, alespoň jsem myslel, že průměr sedlové trubky na Kineticu a Spiritu je stejný.
To chce se trochu vic snazit a prijdes na to sam :) http://www.sram.com/…x0/front.php
Aha, držel jsem se informace, že se vyrábí jen v těch dvou větších variantách. Dík.
jj, mam tam ten plastovy „adapterovy“ kruzok.
je, kinetic a spirit mali uplne totozny ram.
Horní hranu objímky mám 130mm od (ne osy) to se měřilo blbě ale od horní hrany „domečku“ omlouváme ze to vyjádření nevím jak jinak to nazvat.
vyborne diky, je fakt ze od ty horni hrany se to bude merit fakt lip:-)
Měřil jsem to od středu osy na střed objímky přesmykače a je to přesně 145mm.