Prehazka XT, packy LX. Velmi tezce se mi radi smerem dolu (maly pastorek), packa ma velmi velky odpor. Muze to byt nakou moc tuhou pruzinou na prehazce ?
Prehazka XT, packy LX. Velmi tezce se mi radi smerem dolu (maly pastorek), packa ma velmi velky odpor. Muze to byt nakou moc tuhou pruzinou na prehazce ?
To bude slabým palcem :-) nebo špinavé bowdeny. Přeci ti najednou nezesílila pružina v šaltru :-)
vymenit bowdwny a lanka. jinak mozna jeste zkusit nechat vycistit, ze by se dovnitr dostal bordel?
Psal smerem dolu, takze bych nejspis zkusil hledat zradu v samotny pacce..
Ze by inverzni prehazka?
Skoro urcite to jsou spinave bowdeny.
Určitě vyměnit bowden a lanko. Pokud možno bowden kvalitní a lanko nerezové (to dražší s lesklou povrchovou úpravou). Teď jsem měl stejný problém a za 150 kč to chodí úplně samo :)
Tak tak a nesplést si bovden na brzdu s bovdenem pro šaltr, jak to udělali ko..ti mě a já se pořád divil, že i po výměně to neřadí. Nic jiného v tom nikdy nebylo.
Je to vůbec možný? Proboha kde?!!
Pokud jsem pouzival obycejne bovdeny, daval jsem vsude brzdovy bovden. Prislo mi to lepsi.
taky tak nešlo řadit nebo jen těžko vyměna bovdenu popřipadně i lane dal bych ale nerezové, drahe bovdeny jse neosvedčily stačí bovden za nějakých15,–
Ak to nie je inverzná prehadzovačka, tak lánka a bowdeny, ak je inverzná a hore radí v pohode, tak najskor hľada? chybu v páčke.
Vymena lanka a bowdenu pomohla. Ted mam opacny problem. Jde to az moc lehce ;)
Ty nevis co chces:)