Nema nekdo zajem o rozjizdeci vyjizdku pred Meridou? Sraz „nekde“ mezi 15–16hod.
Nema nekdo zajem o rozjizdeci vyjizdku pred Meridou? Sraz „nekde“ mezi 15–16hod.
Předběžně se hlásím. Teď nemám v práci net, tak ještě potvrdím zítra večer, až přijdu domů (nebo na mobil).
Sice Meridu nejedu, ale na vyjizdku se predbezne hlasim. V 15 hod. to urcite nestiham, ale v tech 16 bych mozna mohl. Jeste uvidim, jak to bude v praci.
Mozna bysme se uz mohli domlouvat konkretneji, nejspis budu rad, pokud budu moct vypadnout v 16hod., ted uz jenom kde sraz, ja muzu byt cca 16:30 stara lisen-mor. kras nebo cca 17:00 mustek u OBI – prigl.
No, protože se stmívá čím dál, tím dřív, preferuji 16:30 – a tedy Starou Líšeň. A pak třeba někam ve směru Hádek – Babice – Adamov – Útěchov – Bílovice. I na takovém kousku budeme rádi, když to stihneme za světla (tedy pokud nehodláte závodit už zítra) …
taky hlasuju pro líšeň a směr hádek. Kolo je nachystaný z práce se uvolním o hoďku dřív abych to stíhal a můžem frčet.
No pokud mi to vyjde tak bych se přidal. Kde přesně v Líšni?
16:30 ve stare lisni na konecne 45 na zahradce, ktera je hned u konecne, ceka se min. do 16:45, ja budu min sedy dres s cervenym a bilym pruhem, modrou helmu.
Zatim to vypada, ze nebudu moci. Pokud mi to ale vyjde, budu tam.
Kdybys nestihal, tak mi brnkni, bud si dame sraz nekde dal, nebo na Tebe jeste pockame.
Ja pojedu před půl čtvrtou. Mám tě prozvonit?
Ja se Ti ozvu. Nejdrive musim mluvit se zenou. Svagrovou odvezli do spitalu, tak nevim, jestli nebudu muset hlidat.
Ta konecna je v Marianskem udoli ?
ano. Kdybys tam netrefil tak se zeptej :)))
OK pokud mne nesmete dajaky sileny ridic tak tam snad budu. Cerveno stribrna KONA.
Ja dojedu na Bernardýnovi :))
pojede se po trati? :) bych si čas udělal
Po trati az v sobotu:)
Jel bych, ale ve středu (ani ve čtvrtek) nemůžu. Ani na Meridu mi to nevyjde… :-(
tak proč to sem píšeš :))))
To abych „držel krok“ ;-)
Já taky neůžu, tak můžem udělat Sdržení Nemohoucích :-))
Takže se omlouvám; zápasím s nachlazením a náběhem na chřipku a mám docela strach, že dnešní vyjížďka by mne před víkendem sestřelila definitivně …
se pochlubte kdo dojel za světla :)))
Asi nikdo, stihli jsme jeste jedno pivo v Bilovicich :)
Doma jsem byl v 20:00 a mel jsem natoceno 65km, AVS 20km/h
hmmm se musim polepšit. sem dojel domů až po 24 hodině. Musim koupit čersvý baterky motat se po lese s bludičkou nebylo nic moc :)))
Jezis, po 24hod. a tos jel kudy?
No jelikož momentálně jezdím na sucho bez vaku i bidonu, tak určitě pochopíš že jsem měl žízeň a poněvač v devět je uplně stejná tma jako ve dvanác tak nebylo kam spěchat. Jinak z Bukovinky jsem sjel po modré TZ na Malou říčku, odtud na kalečník, odtud do Šumic, tam sem se zakecal u Bernarda a bylo to. :)))
;o) aha chapu, zizen jsme meli i s flaskama a vakama, takze jak uz psal Roman meli jsme taky obcerstvovacku v Bilovicich.
Ja – za sera, co jsme s Romanem zapinali blikacky, byl jsem doma za 5 min., co dela palec?
Noo už dolů ze Soběšek jsem to v lese musel rožnout, ale moc rychle se jet nedalo. Některé větve sem chytal na poslední chvíli :) Ale jinak fajn, celkově to hodilo 60km.