Sraz v 16hod. Klajdovka (nebo kdekoliv jinde podle domluvy) Cil na tradicnim miste:o) Tempo tentokrat opravdu velmi pohodove Jenom nevim, jestli uplne po silnici nebo prip. nejaky sotoliny, bo v lese bude po dnesnim desti asi dost blato…
Sraz v 16hod. Klajdovka (nebo kdekoliv jinde podle domluvy) Cil na tradicnim miste:o) Tempo tentokrat opravdu velmi pohodove Jenom nevim, jestli uplne po silnici nebo prip. nejaky sotoliny, bo v lese bude po dnesnim desti asi dost blato…
Taky ještě nemáš letos „desítku“ ?-) Zejtra sice plánuju na kole do práce, ale po dnešku to bude „DIU Jevíčko“.-) Na druhou stranu mám půjčeny lepší světlo, teda na moje „potměbludičkovské poměry“.
Nemam jeste ani tu tvou vosmicku) Sto takoje „DIU Jevicko“ krom toho, ze fabrika?-)
Eto takoje silničnoje.-) V lese bude hnůj.
ahaa, ziletkoje:o)
ve ctyri na klajde? jestli nebude moc skarede, budu tam. zitra jeste upresnim.
Tak středa nebo 23.10. ?? :-)
sorry streda 24.10.:o)
A nechcete to nechat na pátek? Možná už nebude blatisko :-)
gulas, co?-))) vsak streda se s patkem nevylucuje…
Co furt máte s tím gulášem?
oni? ;)
NO není to pouze tady soudruh, ale i jiní soudruzi, že? Furt prudí. A Prcek mě dokonce počítal minule palačinky, že prý jsem sežral 4 kusy a já myslel, že pouze 3. (A fakt, vzpomněl jsem si pak, že byly 4)
Sak musis kontrolovat figuru soudruhu, abys na sebe v lete mohl konecne hodit nakej ten dres, ze… :-P
Vlající bavlněný tričko je in.-)
NO !!! Konecne to nekdo napsal !!! :-)))))) Taky vsem okolo radsi rikam, ze upnuty dresy se uz nenosej, ze in je ted, po vzoru motorkaru z motokrosu, volny dres..... :-) A zatim mi to vsichni zerou… :-)))
No von Jose jak stárne tak pomalu osciluje k tomu motokrosu!))
Ja jsem letos taky o pet kilo zestarnul… :-)))
Já mám asi tasemnicu.-)
Ovládej se trochu. Vždyť ty nevíš ani co a kolik toho ž…š.-)
:-D
Ogari, toz ja su taky nachystane v hokne…blatose i svetlo mam, ted jen na odpoledne a buk cekam :)
Sraz je teda porad 16:00 Klajda?
Btw. vcera sem tama jel a naky to blaticko bude, ale po asfaltu bych to teda nehrotil, co?
Sorry hosi, nejak nejsu ve sve kuzi, takze bohuzel misto bikingu si pudu lehnout a budu provozovat gaucing:-(
A tobě se teda chce?
Ja bych jel. Prset nebude – max nak lehounce. Mam zizen jaxvina ;-)
Started.
necu sejčkovat a nic mi do toho není, ale začíná jako pršet
tentokrát nemožu chlapci
Toz dobre to bolo. Bahynka moc nebylo, zima taky ne, ale srandy kopec byl :-) Kazdopadne ucast, soudruzi…tu ucast musite zlepsit! Cesta dom z Ochoza podel silnice na plny kule byla bomba…aspon sem zas umytyho zimaka zasral.
btw. kua to pivo na buku je stejne nejlepci ;-)
Opravdu pjekné posezení s přáteli.-))
P.S. Manžulka mě uvítala: Co to je ? (V jejich očích je zasviněný kolo horší než v poruše).
Ja mam nastesti zimaka v kocarkarne, jinak by me prerazili. To na Kamenaku…tam jsou tolerantnejsi – tam mam na bike dokonce „garaz“ :)
Teda, kde vlastně všude tě opečovávají?
Pouze Lisen a Kamenak. Myslis, ze bych mel rozsirit sve pole pusobnosti? :)
btw. na tom presouvani z vychodu na zapad Brna je krasne videt, jak je to mesto maly. Za pul hodky je covek na druhe strane. To by v Praglu asi neslo.
No k nám tě teda nevemu.-) Ad Brno: Pro mě akorát, ani ne moc velký, ani moc malý.
Ja to stiham za 20minut :-)
Ty nebýt cyklista, ty být letec.-)
Nepojede něgdo zítra na Buk?.
Mejbí…
Kerej to je? :-)
Ten druhej..
No to je fakt, Mastihuba je tam furt, tak ten další může být už jenom druhej.
si mě neberte do huby nebo !!! :)
Už se to venku trhá.-)
Prosím Tě nedávej sem takový depresivní fotky .-))
Lepší?
To je taková optimistická krása !!!
Jee, vzorky z zackovic jezirka:o)
s polskym denaturakem je to lahudka, ne ?
Budu se opakovat, ale doufam, ze nebudou mit gulas :-DDD
Proč?
Co tady naháníš furt po všech čertech ? Jestli nebude chcat, tak tam budu ať chceš, nebo ne !
Nu, ale Ty seš fotbalista :-)
Chceš se hádat ? Tak pojď vedle.
Prece si musis hlidat tu vahu ne?
Víc jezdit a ať dlabe co chce. Nějaký vrtání do bonbonkovských zvrhlostí, vo čom to je ?-)
Já nejsem váhový ani komponentový fetišista, bajk má určitě min: 13 kg, odlehčovat ho nebudu. :-)
Šmarja, vo čem to ten Polka vlastně mluvil ? Já su hovado.
To se s tebou asi nikdo hádat nebude;-)
Jejda jsem jinde.
LOL. Máš plusový body.-)
:-) A spadl aji do přehrady
Já toho běžce zabiju.-))
Mám se začít bát? Muldu jsem přežil a rány se už zacelily natolik, abych zvládl dojet na Bukárnu, ale teď mám strach :-))