co se týče přileb tak už jsem za svou krátkou jezdeckou karyeru měl tu čest taky několikráté spadnout. tak můžu jen říci že kdo nenosí přilbu na kole a je jedno jestly jede v terénu nebo na ulyci tak je to dost velký hazardér!!!!!!!!!!!!!!!
co se týče přileb tak už jsem za svou krátkou jezdeckou karyeru měl tu čest taky několikráté spadnout. tak můžu jen říci že kdo nenosí přilbu na kole a je jedno jestly jede v terénu nebo na ulyci tak je to dost velký hazardér!!!!!!!!!!!!!!!
to delas schvalne nebo ta cestina Ti fakt nejde? jinak supr thread,prave si zachranil takovych dvestectyricetctyritisecepetsetosmdesattri zivoty nejmin................
Chapu ze ne vsichni maji silu na spisovnou cestinu, ale „JESTLY“ fakt boliiiiii!
me zabolela i ta ulyce a karyera ty jo to je fakt drsny,radeji neprispivat......
No aby se pani cestinari nepos…, vsichni pochopili co chtel autor rict, z toho je jasny ze v tomhle a dalsich milionech pripadu je zbytecny rozlisovat i/y a je to jen nastroj jak buzerovat lidi kvuli pycovinam
Taky nemam rad prehnane buzerovani kvuli cestine, ale tady mi trvalo asi o minutku dyl, nez jsem pochopil vetu. Ze je zbytecne rozlisovat i/y? Bila/byla, bil/byl, a mnoha dalsi slova naznacuji, ze to neni az tak pravda.
No treba kdyz reknu bil sem nakupovat tak bude vsem jasny ze sem pri nakupovani zavrazdil koho sem potkal, ale jo nekdy to neni uplne jasny, ale cestina je tak slozita ze by ji vubec neuskodilo kdyby se neco zjednodusilo
Kyll Byll :-)_
A co třeba věta: „Koně nahradili traktory“ a „Koně nahradily traktory“ ?
Nebo: „Objekt střeží psi“ / „Objekt je střežen psy“
co je na tom divneho?
Takhle nic a kdyby to bylo Objekt střeží psy tak taky nic :-)))
Myslíš jako, že ten objekt střeží ty hafany?
***** vždy s měkkým i. Ikdyž „pyča, pytel, pysk“ by taky nebylo špatný:)
ty si super clovek… mam ta rad :)
souhlas, úplně se my zježyly vlasi :-)))))))
Jestly boli? To spis ta ulyce:o))
sakra „ulyci“ nemáme ani na vesnici
Neřek bych hazardér … spíš debil
abyste se neposrali s tou vaší češtinou !!!!!
Aby ses neposral s tou helmou:-)
Ta čeština je i tvoje Ty VOLE !!!
Češtině docela fandím,snažím se psát spisovně,protože je to moc krásný a květnatý jazyk a je velká škoda,že podléhá tzv. modním vlivům a je těmito deformován.
deformován…třeba cizíma slovama, že? měl jsi použít nějaké jiné pěkné české slovo, třeba przněn :)
Cestina fakt silena, a thread o nocem, nac to probirat porad dokola.. :) Se nediv ze se navazej do Tvyho pravopisu kdyz tu napises takovou ptakovinu ke ktere je skoda dalsich slov.. :)