Ahoj všichni.Máp přilbu a v ní suchým zipem uvěvněny výstelky (potítka).Některé už se začínají trhat.Nevíte čím je nahradit.A ještě poraďte,jak čistíte přilbu od potu.Já ji jednoduše vystříkám proudem vody.Dík
Ahoj všichni.Máp přilbu a v ní suchým zipem uvěvněny výstelky (potítka).Některé už se začínají trhat.Nevíte čím je nahradit.A ještě poraďte,jak čistíte přilbu od potu.Já ji jednoduše vystříkám proudem vody.Dík
Neviem ako ostatni, ale ja ju necistim. Necham vyvetrat na vzduchu a hotovo. Niektori vyrobcovia davaju aj nahradne vystelky pri kupe. Ja som tam mal, je to S1 Specialized.
Já právě ty náhradní nemám.
Mely by se dat normalne koupit novy. Ja do Exoduse na jare kupoval novy asi za 150Kc. Jinak ty vystelky sem tam ale ne moc casto z helmy vyndam a vymacham je ve vode a hotovo.
Vyrobce nebo dovozce tve prilby urcite dodava i nahradni vystelky. Vystelky jednou za cas (kdyz uz jsou hodne citit :) jednoduse vymacham ve vode.
Zistil som ze prud vody nestaci – v popruhoch sa usadi prach a iny sajrajt (ked je to mokre staci prejst nechtom), to namydlim a preperiem vo vode, obvykle 2×. Na vystelky staci voda. Inak nahradne som mal k starsej prilbe (Bell), k novej nemam.
Výstelky jsem vyndal, koupil čapku Moira a je po problémech. Ty výstelky stejně nepochytaly všechen pot a po půl hodině jsem i při pokrčení nosu a nakrabatění čela dostal proud potu do očí a na brejle. 4apka všechno pochytá a ještě stihne vysychat. V zimě hřeje a v létě chladí.
Hele a neškrábou tě ty suchý zipy po těch výstelkách.
Hehe, jeden jsem tam zapoměl a sundal jsem helmu i s čapkou, ale už jsou pryč :-)))