Prosím o pomoc.Jak ůžu povolit levou část čelisti přední v brake brzdy?Dlačí mi na ráfek a tedy neustále brzdím. Díky moc za pomoc!
Prosím o pomoc.Jak ůžu povolit levou část čelisti přední v brake brzdy?Dlačí mi na ráfek a tedy neustále brzdím. Díky moc za pomoc!
Na boku té brzdy je imbus tak ho pošteluj.
no imbus sem tam jeste nevidel, je to takovej malej cervik s krizovou hlavou, taky to muze bejt tim ze na levy strasne si prohodil takovy ty miskovy podlozky
Jeste malo jsi toho videl.
souhlas, ale jelikoz mam Vcka XT tak sem predpokladal ze uz o moc vic lepsich Vcek neexistuje, jak je videt zase sem se mylil a jen tak mimo ktery Vcka maj imbusy na stelovani predpeti pruziny?
ty levne :o) jako mam ja
To ste mi zase zbouraly jednu moji utkvelou predstavu ze levne veci jsou pospojovane sroubama s se slicem na plochej sroubovak, pak ty drazsi na krizovej sroubovak a ty nejdrazsi to maj na imbus
levne veci jsou nekdy vymakane, bohuzel to vetsinou osidi na kvalite materialu, ikdyz to se muze stat i u drahych veci.
Takže mám povolit ten černý šroubek na boku levé čelisti? A nebo mám dát míň podložek pod špalík?
Podlozek by melo byt stejne, povol nebo dotahni pruzinu, pripadne si prekontroluj kolo, zda ho mas spravne vycentrovane
V tvem pripade budes sroubek utahovat.
levou pritahovat, pravou povolovat, nekde je stelovani jen na jedne…
a nebo jestli mas pruzinu venku, tak ji normalne ohni do vetsiho predpeti