Zdravím Vás, Na vánoce se chystám pořídit hydraulické kotoučovky. Mým filtrem prošly nakonec dvě. A to Hayes HFX-9 a Avid Juicy 7. Jaké máte zkušenosti s těmito brzdami a které byste mi doporučili? Děkuji
Zdravím Vás, Na vánoce se chystám pořídit hydraulické kotoučovky. Mým filtrem prošly nakonec dvě. A to Hayes HFX-9 a Avid Juicy 7. Jaké máte zkušenosti s těmito brzdami a které byste mi doporučili? Děkuji
Určitě Juicy 7
zkušenosti žádné, ale doporučuju Avid, jsou hezčí :o)
urcite vyhledavani… a jinak jezdim vecka, takze neporadim;-)
Jedině Avid Juicy 7 …
Takytak…
Hayes HFX-9 jsou nic moc. Ale stali me dve temer tolik co jedna Avid 7 :)
Kotouče nemám, ale o Avidech jsem slyšel to nejlepší, ale myslím, že za cenu Avidu bys pořídil i El Camina nebo Mag a ty už jsou určitě srovnatelnější.
Camina jsou tusim jeste drazsi a jsou bych rekl XC brzdy , alespon dle vahy.
No hlavne, ze se davaj na sjezdaky..... btw. nechtel bych je ani na krosu ;)
To fakt ? No , zajimavy :) … a mas zkusenosti ? Jako designove se mi libi, ale jinak nevim o nich nic.
Tak jsem je vcera testnul s neoriginalnima deskama a ty jsou fajn. Takze za ten mizernej brzdnej ucinek muzou hlavne origo desky.
myslim že obě brzdy jsou kvalitní, spíš jsou každá z jiný cenový hladniny, Hayesy seženeš okolo 3,500 a avidy co si pamatuju staly okolo 6000. Takže pokud máš bohatýho ježíška tak zkus Avidy, nebo nový Hayesy. Ale pokud vemeš i HFX-9 tak nebudeš litovat.
6000? to jako kde? daj se sehnat i pod 4500…
tady je slušná cena http://www.kolokolo.cz/…logue///avid?… ..taky mám na ně zálusk, maj někde nižší cenu (v ČR) ??
je to dobra cena, 4500kc sem trochu prehnal, ale i za tolik sem je tusim videl…
se musim dodatecne opravit: neprehnal- http://kolokolo.cz/…predni-zadni?… :)
A na jakou cenu by ses dostal, kdybys jich vzal kamion ;)
Na vánoce se chystám pořídit hydraulické kotoučovky to chapu ze nechce jen jednu… p.s. nezdanenej(neproclenej) plnej kamion, tak 1000kc/kus?
Pekne stranky, dokonca maju napisane a aj rozpisane v obchodnych podmienkach pravidla pri odstupeni od zmluvy do 14 dni, co rozhodne nema kazdy eshop.
Juicy 5 sou takle levný, ale udělaj ti stejnou službu jako Juicy 7. Jinak doporučuju Juicy. Je to znát už při prvním svezení.
Cabbage už si rozluštil ten mail ?
jo. asi tam fakt bude pruzina.
A nebo se daj z bazaru…dvakrat jety pod 7 za par… :o)…
nekdo asi zjistil ze az tak moc dobre nesednou do ruky asi:-)
máš divný hnáty:)
ty mas:-)
co?
divny hnaty:-) no ne,vubec jsem se na tvoje kolo nemohl rozumne poskladat:-) ale tim nic nerikam,nemyslim to zle.
Vubec…do ruky padnou i me…ale ja si ted shanim dualy (nema nekdo na prodej?)…navic je vyhodny mit na vsech 3 kolech o ktery se starem vsechny desky stejny :)…
Zrovna tyto konkretni o kterych vim se prodavaji z jednoducheho duvodu – clovek ma vic brzd nez kol :)))
Tak at zkusi dva. Dva brzdi lepe nez jedna :)
u tech juicy 7 bych si pockal na model 06– ma delenou objimku, tedy pokud nesezenes model 04, ktery ji mel taky.....
..jseš si jistý že 05ka nemá dělenou objímku ??
jestli ma, tak co to mam na biku?:o) 05 je skutecne nema…
…oki, zřejmě máš pravdu, ale je to nepodstatná věc, jednou nasadíš a dál s tím nehýbeš !?
to je taky fakt,ale ja kdyz chci nastavit vzdalenost paky od gripu tak je musim posunout, pac gripshift prekazi, ale jak si psal- staci jednou nastavit…
… anebo tohle : http://cgi.ebay.com/…cmdZViewItem
juicy s kovovou packu(jestli se da Al povazovat zakov.) je mi simpatictejsi nez karbonova. ale shodit g dolu se vzdy hodi…
jj, jsem stejného názoru,
dneska mi ta cestina obzvlast jde:o)))))
no mi to teda prijde prinejmenisim prakticke, celkem mne umojich brzd stve, ze nemam tu objimku delitelnou
… jsi to nevydržel a taky přiložil jo ?? :o)
Heh, vzdyt Juicy 7 mela mit od zacatku delenou objimku.
Nevim co mit mela nebo nemela, ale ridil bych se spis tim jak se prodavala a neprodavala a to nebylo porad s delenou objimkou.
Taky doporucuju Avidy :-)) Bohuzel ale neposkytnu srovnani s HFX, ovsem s Juicynama zadny problem a brzdej velmi dobre. Delenou objimku mel model 04, 2005 ji delenou nema…
06 ma
Sranda, na svych strankach na obrazku delena objimka je. Asi jak pise Alesh, 2004 ano, 2005 ne, 2006 zas jo ?
Ja mám 05, aspoň tak som to kupoval a má ju delenú.
XSIV DBH8 ..
Myslím že nejsopu srovnatelné. Hayes je entry model hydraulik za to avid je trochu víš
nevím :-)
No jestli jste si už dostatečně popovídali o dělené objímce a objektivně ste zjistili od kterého data a hodiny se přestala nebo naopak začala dělat, tak by jste mi mohli povědět jakej je rodíl mezi Juicy 5 a 7 … uvažuju o Juicy a rád bych věděl za co dávám peníze …
Za znacku… predevsim. Co jejich stranky? Zkousels?
Juicy 5 se funkcne odlisuje jen absenci toho cervenyho stelovaciho kolecka na pace.
si zapomel na ten nejdulezitejsi rozdil- BARVU;)
To teda nemůžou ani tak dobře brzdit :-)
Proc? Vzdyt je jeste hezci :)
Asi brzdí víc tomu, komu se víc líbí … To znám, platí to tak se vším – až do vystřízlivění :-(
Chlapi, mam juicy 5, brzdi vyborne, davkovatelnost prikladna. Co me trapi je, ze predni brzda ma od novoty tuzsi chod nez zadni, i se pomaleji vraci. Poradte, cim toje a jak to spravit. Diky
kriste pane resis takovy blbosti, kup saint z cyklomarketu a vyjde to na 5600sk s 203 kotoucem a s mensim ponekud min. A co se tyce brzdy, tak zadny hayes se na ne nechyta…