Chtěl bych se zeptat, jestli se připravují nějaká nová trička a pokud ano, tak jestli budou na SportLife 05?
Chtěl bych se zeptat, jestli se připravují nějaká nová trička a pokud ano, tak jestli budou na SportLife 05?
na sportlife urcite ne, bohuzel tricka pripravoval kamarad, ktery se pred mesicem zabil v aute. :(
Pokud je tu nekdo kdo by umel udelat nejaky navrh ve vektorech pripadne rozumel sitotisku nebo co to je a chtel se na tomto podilem muzete se me ozvat treba se dohodnem.
Jirkad by tomu možná mohl rozumět. Sice dělá s laserem, ale sítotisk mu taky není daleko :-)
spis by to chtelo nekoho kdo by to triko navrhnul a pripravil podkaldy pro ten sitotisk.
bracha se tim tak trochu zabejva .. navrh udela, to neni problem .. a ten podklad pro sitotisk ma byt konkretne v jakem formatu?
corel ne, to je jasny ;)
otazka znela jakej format .. corel je program, kdyz uz, tak *.cdr
Proc ne Corel? Format cdr mi vzdycky vzali a hned svitili.
Oni ho nemaj grafici radi, to je jako s authorem tady na foru :)
No radi, neradi. Vsecko jsem v nem zatim delal, bo v nicem jinem neumim a doposud se vedlo. Pritom Authora taky nemusim. :)
Corel ma spoustu „vlastnosti“ ktere mu nedelaj dobry jmeno. Ale je fakt ze kdyz CDR prevedes v illustratoru na EPS, tak vetsinu problemu odstranis. a je malo pripadu, kdy muzes Corel pouzit opravdu tak jak je, napada me jenom rezani na plotru a tisk doma na inkoustovce.
bracha ten zase dela vsechno vyhradne v Corelu .. ja zase AutoCad a Surfcam, pac v nich musim delat.
spousta lidi dela vsechno v Corelu. bohuzel. ale Illustrator je lepsi, lepe komunikuje s dalsima programama (photoshop, Quark, Indesign) a vystup z nej se uz nemusi preukladat. a nejen to. zalezi na tom, co v Corelu delas a co se s tim deje dal. na neco staci.
No spousta lidi dela ruzny veci… uz jsem videl i „cadove“ vykresy ve photoshopu… ale to uz byla uchylarna:)
jaka uchylarna?! treba ja je do pshopu prevadim kvuli prezentacim ty bubaku:-))
A jak to delas? To jako vypada dobre? Ja jsem to taky delaval a vypadalo to priserne .. ted uz mam print PDFfactory a je to uplne o necem jinem .. :)
vypada to podle toho jaky zvolis rozliseni. autocad jde otevrit i v illustratoru a pak dale upravovat. taky sem takhle delal prezentaci – autocad otevrit v illustratoru, ulozit jako EPS a pak narastrovat ve photoshopu. da se.
ééé to sou postupy mě je blbě zlatá Catia V5
nevim co je Catia, ale v DTP se to nepouziva.
http://www.ideon.cz/…/modules.php?…
treba takhle to vypada – je to ale maly rozliseni v realu je to lepsi videt ty cary pres rendr
zatin ne asi ma byt otaznik .. teda jstli jsem to pochopil .. :)
Corel ne? Proc? :)
sorry, bylo to mysleno jako: corel ANO! ;)
Uz chapu! To mi to trvalo!
jako corel ne?, to je jasny ;)
Tak to podle me myslel ..
to ti neverim nebo si zmen nick :-P
takze corel ee, AI ANO ;)
Corel nebrat – Illustrator je mnohem lepsi a kompatibilnejsi.
Tak to prrr. Derave triko nechci :)
co mas proti sitovine? :-)
Text nevybledne!
ale s nekterejma pismenkama budou problemy, holt ve vzduchu to nedrzi a na telo si to lepit nabudu!:)
Bude to muset byt fontem na sablony :)
ty ja nerad…
Tak jedině vypustit písmenka, která mají duté vnitřky – P, O, D apod. Pak klíďo použij svoje oblíbené fonty.
Za kolik se ty tricka prodavali ??? A je mozne nekde videt jak vypadali (kvuli predstave pokryti …)
jao ty minule?
jako ty jedine:-)
Tusim nejak 270? http://www.bike-forum.cz/…11180055.jpg
Fuj to sem se lek a nebylo to tech tricek :)
fousac? .. :)
Nechci tu být za moralistu, ale to co mají ti 2 v puse vypadá jako cigareta. Takoví zarytí bajkeři a hulí :-(
v hospode me to az tak neprekvapilo, ale kopci sem fakt cumel :-D
njn totalni zavislaci :-)
Tak nedavno sem zarizoval podobny potisk na tricka (viz http://www.bike-forum.cz/…11180055.jpg) ve dvou barvach a pri odberu 50 ks sem se pohyboval podle velikosti mezi 100–150 Kc (celkem kvalitni tricka Xfer). Takze i s postovnym by se to melo do tech 270 taky vlezt. Je jasny ze hodne zalezi na poctech kusu a pokryte plose.
Podobne by se mi libilo http://the.mtbiker.sk/index.php?… akorat s vobou chrta nebo s fr, dle hrakteristiky:-) B.
A žiletky jsou vzduch?
PS Je to řečnická otázka
hlavne at jsou ZLUTY!!!!
No, ja si objednala od kazdyho edno a to zluty mi zabavil muz, takze mi zbylo jen to vinovy… a hlasim se za nejakou lepsi barvu… jen ne bledemodrou a zelenou, ty jsou hnusny.
a jaky barvy byste chteli? myslel sem svetle sedou + (modra oranz cervena?) ale nevim jeste sem nad tim moc nepremejslel :)
Seda je dobra … a jeste tricka co se davaji v serialu „kolo pro zivot“ jsou dost dobre barevne sladeny ..
modrá, světle modra a ta červena (ale ta je skoro z vetsiny zavodu)
Tak tuhle serii si necham ujit. Silnicare na svetlemodrem pozadi nosit na hrudi nehodlam :)
Aspon neubude .. :)
sama modra zluta cervena… vy nemate vubec fantazii, proc porad jen tyhle nudny tuctovy barvy? :-)
ja chci piskovou-bezovou a hnedou :-)
grafikou nedotcena persona jede ve velmi omezenem barevnem gamutu :-)
me by se libila treba: 576c, 457c, 382c, 206c jako barva tricka a k tomu vhodny barvy na motiv. nic do oci bouchajiciho :-P
„// grafikou nedotcena persona jede ve velmi omezenem barevnem gamutu//“ :o))))))))
no to sou teda barvicky…ale ta 382 je gut:) me by se libilo treba 5835 nebo 730…nebo mozna radsi neco z RGB? :))
ale ja vazne potrebuju zluty triko..
a proc zluty? Na nej se uplne silene lepi muchy .. :)
Asi že na něm nejsou vidět fleky od píva :)
uz jedno mas, tak nestvi…
Světle šedá je fajn. A klidně i červená a nebo písková.
oranžová
taky bod pro oranžovou
seda je dobra
hlavne at jsou!:)
Pokud budou, sem s ním!
Ja se pripojuju, at sou zluty !!! :)
Mě by se líbíla výrazná oranžová, žlutá a potom béžová a hnědá … ale hlavně aby nějaký byly :-)
jo a kdyby byly tak prosim prosim „zavazne“ objednavky treba predem, minule jsem zaspal par dni (tusim 2) a trika uz byly jen Ska
Jóóó, já chci triko.
Jo já taky 2!! velikost L
Ehm, teda Mka! Sem se spletl…:-P
ja chci taky trikaaa, aspon 2, M-ko a L-ko :)
Ja chci taky triko… :o) Klidne ve stejnem designu, ale v jinych barvach… Teda vishnove muze byt klidne znova… ;o)
Až budou, tak chci taky.
já bych taky rád jedno… :))
já bych bral klidně i dres, to by se mi líbilo…
Ja chci taky 2 tricka ve vel. M:-) Podle me by byl aspon o takovejch 300 trik celkem zajem!
jj, čím víc, tím líp :) Já chci předběžně 2× L
OBJEVÍ se tady nějaká závazná nabídka pro objednání ?? Myslím obrázek + cena + velikost + barva .
Plzeňáci spojíme se a necháme si to poslat v jednom balíku ?? nebo budem soukromničit ??
Samozrejme, ze se to objevi, ale AZ TO BUDE HOTOVE. Budte rozumni, vydrzte a nechtejte po adminovi, aby tady zjistoval kdo co chce a dohledaval k tomu adresy.
hups nahoru…