tak jak to vypada s tim chatem tady? Uz se tesim az bude zprovoznenej. Doufam ze bude! :)
tak jak to vypada s tim chatem tady? Uz se tesim az bude zprovoznenej. Doufam ze bude! :)
Bude, ale prosim o trpelivost :)
chat ? ten se asi nako vytratil…
a myslíš, že je to potřeba :o)
vždyť se tu četuje o stošest :o)
me to je fuk, sem jenom chtel vytahnout najej starej tred…
ne, ty nechápeš… u chatu se nedá použít vyhledávání, takže fórum-pro hledače, chat-pro nehledače:o)
já to chápu, to jasně potvrzuje moji teorii o tom, že BF je vlastně chat – copak tady někdo někdy něco vyhledal než se zeptal :))))))) Pádlistu na ně na všechnýýýýýýýý
ano, v podstatě máš pravdu:-) akorát zde není nastavena obnovovací frekvence a příspěvky nemizí – i když je to vlastně jedno, když je nikdo nehledá:-D
sem uz nejakekj zdegenorovanej z toho threadu o rusky sibiri- misto "chat na B-F, sem cet chlast na B-F))
po tom silvestru to ctu taky tak :-)
kupodivu jsem na silvestra jsem nepil…
To zni podle me jeste lip… Chat uz je tu stejne ve vetsine threadu;-)
taky:-))
¨ cabbage (16.01.2006 13:47:56)
> chat na B-F
Splinter (16.01.2006 18:06:45)
Chlast na B-F
ne, nesplet sem se:)
No a taky by uz mohla byt nova anketka…
jj, uz bych mel vyhrat..;)
kdepak, prazaci maj vybrano ;)
kdepak my to máme podplacený teda eeee předplacený :)
nene, zadny takovy, priste chci vyhrat ja :)
evidentně se o to snažíš a zatím ti to jde:o) tímhle tempem možná za pár let doženeš pádlistu… ovšem ještě musíš dopilovat styl:-D
ovšem to bych si musel přečíst co bylo na začátku… anketa se od počtu trochu liší že jo? :-D
oprava:od počtu příspěvků…
PROBOHA! SMAŽTE TO NĚKDO! :-D
smažte ho někdo :)
nevím co bereš nebo piješ, ale měl bys to víc kontrolovat :)
beru papuče na nohy… chladno prý nedělá dobře:-)
to máte tak, když čtete vlákno od prostřed:-D
a pak ze drogy berou jenom v Jeseniku… Kecy… :o)
myslíte, že se budu cítit méně blbě, když si změním nick,adresu a jméno?
ani ne
víš čemu se říká lež z milosti? :o)
a budes to mit na triku az do konce zivota :D
no a ještě bys měl změnit sport, u bikerů jsi zkončil :)
… a darovat nekomu kolo ;)
ano, o to se bude soutěžit v anketě, ale tu stejně nevyhraješ, protože to maj pražáci podplacené:o)
nééééé! to neéééé! …sypu si popel na hlavu… aby to nebylo jen laciné gesto, oholím si nohy a koupím blíže nespecifikovaný typ kola – myslím, že se tomu říká silnička, nebo tak nějak… a prý se na tom dá taky jezdit:-P
tak tohle sem vubec nepochopil, od jakyho poctu ? co jak kdy kde, fakt sem to nepobral
ne fakt bych normalne rozdaval darky:-) podle poctu prispevku.myslim ze bych dlouho necekal:-)).
prazaci maj vybrano ;)
a ještě cenu za skokana roku… kdybych se hodně snažil, tak bych měl možná i šanci:o)
jo v kategorii nejvic mimo prispevky bys to vyhral :D
SAKRA! už, už jsem myslel, že jsem vás od tam toho nepovedeného vlákna odvedl, ale ty to teď všechno zkazil… jsi tvůrcem všeho zla! :-D
hahahá :)
no jo vydřený fleky v top ten :) ale tech nocí co jsme nespali :)
no jestli jste spali přes den, tak jich asi bylo hodně:-P
a to jsem jeste pulku tech noci travil v praci,bez netu:-)