Kámoš koupil GT Avalanche 05 2005, je tam nějaká marska, kupodivu vzduch. Zdá se nám docela tvrdá, nevíte někdo, jaký má tahle vidle rozsah huštění a zdali do obou noh stejně ???
Kámoš koupil GT Avalanche 05 2005, je tam nějaká marska, kupodivu vzduch. Zdá se nám docela tvrdá, nevíte někdo, jaký má tahle vidle rozsah huštění a zdali do obou noh stejně ???
ja bych se chtel jen offtopic zeptat, kolik ma ta vidle zdvih?
to by mela byt exr pro air 105mm. strucne: 55–70kg->30–40psi, 70–80kg->35–45psi, 80–95kg->42–52psi, 95–110kg->52–65psi. do obou hoh stejne. toto je vycuc z manualu http://www.marzocchi.com/…aiwan-en.pdf jinak mnoho lidi fouka mene, protoze se vidle zda tvrda. nejlepsi je to vyzkouset. vem sebou pumpicku a zkousej.
Dík moc, tak to odpovídá, při kámošový váze cca 80kg jsme při pokusech zůstali na 35–40psi.
Ptal jsem se hlavně proto, že při podobný váze hustím svýho RS Duke SL asi na 150psi levá a asi 40psi pravá, tak jsem nechtěl nic zvorat. Dík.
v techto vidlich jsou obe nohy stejne → foukaj se stejne. myslim exr pro air nebo mx comp air, nebo treba allmountain 3. ten duke ma v kazde noze jine vnitrnosti…
Jo to vím, ale jen jsem chtěl říct, že i tak jsou ty tlaky řádově jinde. I když sečteš tlak v obou hohách marzky, tak jsi na polovině tlaku levý nohy RS Duka
Blby dotaz – Duke SL se fouka do obou nohou? Ja ze mam ventilek jen na leve… Jedna se o letosni model.
Asi ses neptal mě, ale já mám Duke SL 04 a ten má v každé noze jinou komoru, levá 80–180 psi a pravá Pure DeLite s rozsahem 20–60 psi