• MARIN

Mam Shimano 858 a kufry SH52. Drive jsem je jezdil s kufry SH51 ale melo to veliky vakl jak stranove tak vyskove. Koupil jsem proto primo SH52 ktere jsou na 858 urcene ale porad to dela desnej kraval. Na silnici sem tam hlavne pri tahani nahoru a vterenu je to porad. kdyz jsem o vikendu jel Pres dva kopce myslel jsem ze snad radeji pujdu pesky- tam tomu pridal jeste prach. Doma jsem pedaly (upinani) rozebral,vycistil, promazal ale vcera uz to zase zacalo :( Ze ba pomohla jen vymena pedalu? :(

0 0
    • MARIN  

Jo diky za rady :-)

Tak nakonec to bylo prachem a malimi kamiky zapichanimi v silikonoven lepidle, kterym vyplnuju diry okolo kufru. Musel jsem to vsechno vydloubat a znova zaplepil. Jestli se to bude opakovat smirim se s tim ze budu mit v podrazkach kolem kufru diry :)

0 0
    • Tehu  

me se ted povolily asi ty loziskove kulicky v pedalu. Pac jsem demontoval kliky, misky, stred vycistil znova naraboval a beze zmeny uz jsem se videl u pultu jak ziram na cenu noveho stredu :-D najednou prisel tatik sahl na SPDcka a rika tady je vule jak svina. Tak jsem rozebral pedaly otrel, vycistil, odmastil, namastil a slozil dohromady. Bohu diky je po problemu :-) takze nastesti jsem koupil jen stahovaky a stred ne :-D

0 0
    • Joseph de Sax  

prostě forum na mentální problémy…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.