Mám Kelly's Imagine 05 a vazim 100 kg… kdyz zaberu do pedalu, tak se z kola ozyvaji divne zvuky… nekdy je to vrzani, jindy drhnuti (jakoby brzdove spalky o rafek)… nekdy chrasteni jakoby ze stredu… co s tim?
Mám Kelly's Imagine 05 a vazim 100 kg… kdyz zaberu do pedalu, tak se z kola ozyvaji divne zvuky… nekdy je to vrzani, jindy drhnuti (jakoby brzdove spalky o rafek)… nekdy chrasteni jakoby ze stredu… co s tim?
20–25 kg dolu?
No špalky o ráfek drhnou jkestli máš měkkej výplet… a chrastění od středu to může tuna věcí. Zkontroluj si zámek sedla, sedlovku v rámu (vyčistit spoje a pořádně dotráhnout), pedály v klikách (to samý)…
takze prakticky cely rozebrat a peclive namazat… :)
No jasně;) Tím se nic nepokazí… Navíc většina těch pazvuků je prácvě kvůli těmhle věcem… U fullů teda ještě rozšířenejch o čepy…
A muze to byt treba ramem… ja nevim, ze je treba mekky na moji vahu? je tam nejaky kinesium premium aluminium
To by taky mohlo. NEvím jak kellysy ale meridy tohle dělali. Aspoň teda známýmu. Odesnl to do kramu na reklamaci, ti to poslali meridě, ta to vystříkala nějakým sajrajtem a už to nedšělá… Prej to dělaly sváry…
moze to robit vela veci. mne napriklad sa niekedy stane ze trochu sem tam vrzgne kufor v pedaly ked ho zabudnem premazat.
Ticho! Všechny vás zabiju!