Zdravím. Dostal jsem k svátku Bike o Metr,ale sice v manuálu je vyobrazená čeština,ale přístroj pracuje v angličtině,tak nevím jak jí tam dostat. Poradíte? čau majkl
Zdravím. Dostal jsem k svátku Bike o Metr,ale sice v manuálu je vyobrazená čeština,ale přístroj pracuje v angličtině,tak nevím jak jí tam dostat. Poradíte? čau majkl
jsem pochopil uplne nic :-) ps: hezky nadpis
naka deformace z anglictiny ??
Bike o Meter, to je to co funguje se Siemensem M65??
No a rada je, ze se asi podivej do nejakyho nastaveni v tom Bikeometeru, no teda jestli to nejaky ma a nastav si cestinu.
nauc se anglicky, treba pak najdes v nastaveni cestinu.. jo, a taky se nauc psat aspon trochu rozumny nadpisy.. (bez smajlika a bez legrace)
:)) O co sa tu vlastne jedna? Aj by som poradil… bez legrace…
Omlouvám se za tu formu otázky,jak říkáš bez smailíků.Příště se zlepším.Anglicky umím částečně a v menu nastavení Bike o metru není žádná možnost nastavení jazyku.Tak se snad dá nějak nahrát do telefonu. Zatím díky Michal
obratil bych se primo na siemense nebo nejaky siemens stranky (siemensmania.cz , beinspired.cz) (btw: bike-o-meter aplikaci sem videl jednou cca pred rokem, kdyz sem ji mazal a skoro bych se vsadil, ze byla cesky)
settings->language->cestina ;)
Confirm ? YES
Díky za radu.Ale telefon mám nastavený na češtinu v pohodě,ale jde o to že v menu nastavení funkcí Bike o Metru není možnost nastavení jazyka,tak to třeba jde nahrát přes kabel.