nevite nahodou jestli by sel snizit u shivra snizit zdvih, tj. vysku vidlice? koupil jsem si jinej ram a tam je vidlice desne podkopla (choper).
nevite nahodou jestli by sel snizit u shivra snizit zdvih, tj. vysku vidlice? koupil jsem si jinej ram a tam je vidlice desne podkopla (choper).
Snizit lze vzdycky. V nejhorsim je k tomu potreba kratsi pozitivni pruzina a distancni podlozka k negativni.
a bez vymeny pruziny?
Pridas neco k negativni pruzine, ale pocitej, ze bez dalsi upravy o to same zvednes predpeti. Nevim jak konkretne u Shivera by se to dalo jednoduse resit. U 888 bych vedel.
jsem laik, takže tohle je rituální sebevražda ale… nešly by obě dvě korunky posunout níže po těch vnějších nohách? nekamenuj mě… nééé…
jo toby šlo a až se mu pak kolo zasekne o tu spodní korunku tak to bude masakr.
To ustojí ne? 8-))))))))))
Dovedu si to zive predsavit… Drop, dropad, prvnich 15 centaku zdvihu fklidu tlumi, najednou shkubnuti a zasek predniho kola, a jezdec provadi „Of bike frontflip“. Dotoceni zalezi na uvodni rychlosti jezdce… :o)
No nevím tyhle „oldskůlový“ triky sou nic moc. S nášlapama by to bylo lepši ;-)
vy si to tady neuvědomujete, ale martinez právě zahálil revoluci bikových triků :-))))) s nášlapy by byly určitě chutná třešnička na dort
No revoluci? Co jsem koukal na poslední kousky na freestyle MTB, dirtu, nebo freeride dávaj se velký pekla a frontflip je mezi nima, ikdyž většinou i něco k tomu.
všechno je to hezký, ale Of bike frontflip jsi tam viděl? :-)))
no teď vážně… frontflip jsem teda viděl jenom na BMX, ale poslední dobou mám taky pocit, že to jde do šílených pekel… a to je dobře, protože je se na co dívat!
Je to sice stary, ale kdybys preci jen neznal http://www.scottmtb.cz/…es/front.mov
jo tak to teda neznám, to musí být nechutně těžké… radši ani nechci vědět kolikrát se přitom vysekal, když se to učil
Tak nejak pokazdy, kdyz to dela. Takovej ceskej Bender. To jsou u nas lidi co ho skacou lip (a taky na horskym).
asi ho jdu trénovat… držte mi palce, večer se možná (ne)vrátím :-))))
*nášlapy by byly chutná třešnička na dortu… dneska píšu nějak z cesty:)
Věděl bys jak ho snižit u AM?
záleží jakou AM
Principielne uplne stejne. Jako u kazde jine vidlice.
AM3 05
Pridas distancni valecek k negativni pruzine. Ale tahle vidlice ma jen 130mm zdvihu. Netreba snizovat ;)
No o trošku potřebuju..:) Díky, jdu na to..
jenže u shivera bys tu dlouhou negativku musel nacpat do patrony a to jsem si skoro jist že asi nedáš, mam takovej pocit že shiver žádné negativky nemá(pokud nejsou přímo v patroně ale pochybuju, to by se asi poznalo při výplachu) takže si myslím že shivera na zdvihu nesundáš.
Myslis, ze nema negativni pruziny? No potes koste :) Btw. i kdyby je nemel, tak co?
nemá je a rozkuchat patrony abys tam narval podložky a potom nějak shánět kratší pozitivky je docela masochismus.
tj :)
dokud to není tak šílený harley jako bike Bendera tak je to ok:)
Ale Bender nema harley, harley by bol keby bol desne nakopnuty, on to ma vyvazene = 300/300 :)
ale kdyby se posadil na sedlo tak přepadne na záda:)
preto mu to home-made sedlo koncilo az pri hlavku:-)))
hmm, to je blbe :(
Nevim co se ti na tom nezda. Od pohledu to nevypada tak zle. A kdyz uz, tak bych vymenil ten ram.
spatne se to chova, zkus se projet na nakym choper a poznas co myslim …
nj. Cannondale. Co bys chtel? :)
no spatne jsem to poskladal, a ted prodat vidli (to nechci) nebo ram (to taky nechci, ale bude to asi lepsi, shivra se nechci vzdat …)
ty biky se srovnávat nedají, ale na mojem HT když jsem si namontoval delší vidlici tak jsem si taky připadal jako vosa na bonbóně… chci říct… nebude to jen otázka zvyku?
no jako zvyknout se da na vse, ale nechova se to tak jak ma, zkus si treba vyndat zadni kolo a zkus si jenom zatocit riditkama a uvidis co myslim …
jo já ten pocit znám… ale dycky to bylo tak na týden a pak jsem už jezdil v pohodě… prostě změnit rám nebo vidlu, nebo obojí… nebo si zvyknout a překousnout to…
Ono je rozdil, kdyz si koupish LeaderFoxe za MX Comp-ku za par tisic, nebo Canondalle a Shivera o tech par tisic vice… To uz pak od toho czekash neco jineho myslim…
ja vim, však jsem to psal výše, že se to až tak srovnávat nedá… Já jen psal jaké s tím mám zkušenosti já.