Mam novou vidli RS Duke SL, najeto cca 500km/50hod. Manual rika, ze by se mel celkem po par hodinach menit olej a kde co. Clovek, ktery mi ji prodal a montoval se k tomu stavi, jako ze udrzba netreba, ze dokud to bude jezdit a nepotece, nic by s tim nedelal. Cili v zasade dva extremni nazory: vyrobce X servisak z maleho obchudku.
Jake mate zkusenosti vy? Nekdo mi uz radil prvni servis drive, po „zajeti“, dalsi 1× za sezonu (najedu 1500–2000km, hlavne v terenu). Ale zase nerad bych skoncil tak, ze skvele chodici vidli dam preventivne do servisu a ten clovek to dojebe.:-(
Jestli nakonec neni spravny pristup dokud to jezdi, nesahat na to. Ale ta vidle me stala tolik, ze bych ji docela klidne i hyckal… Ale zase ne tak, abych kazdy mesic mel kolo na 2 dny v servisu kvuli vymene oleje. (nehlede na penize)
Poradite mi nekdo opravdu dobry servis v Praze, kde by mi poradili nebo to alespon dobre udelali? Kdyz s tim pujdu je Sterbovi, tak se nejspis dozvim, ze bych tam mel jezdit po 25hod na kole a zaplatit jim Xset KC za servis.:-(