• te-pe

Mám možnost koupit starší kliky, ale původně byly určený na osmikolečko. Bude na nich fungovat bez problému devítkový řetěz? Obráceně to funguje, ale nejsou devítkový převodníky užší?

0 0
    • náčelník  

Jednou jsem omylem koupil devítkový řetěz a jedzdil ho bez jakýchkoli problémů na osmičce.

0 0
    • MARIN  

Fungovat to bude. Vyrobci prevodniku (2XM,Gebhardt,FSA,Rca­eFace,Midlebur­n) nerozlisuji zda jde o 8 nebo 9

0 0
    • HonzaV  

Jezdim na prastarych prevodnicich pro 6ti kolecko osmickovej retez v kombinaci s 9ti koleckovou kazetou a funguje to, mezi prevodnikama jsou trochu vetsi mezery, ale smyk si stim poradil po trochu delsim stelovani. Takze na 8mickovych prevodnicich by devitkovej retez nemel mit problem.

0 0
      • lubos  

A opacne ? Asi stejne bez problemu, predpokladam.

0 0
      • Mucha  

A jak se liší převodníky pro Xti pastorkovou kazetu? To uz totiz jedinej moznej dovod toho, proc mi to razeni porad nechodi jak ma :-( Mam prastare prevodniky (asi taky na 6ti kolo), sedmickovou kazetu, osmickove razeni, osmickovy retez, a porad ne a ne to sestelovat >:-( Na velkym prevodniku radi jak ma, na mensim prevodniku se ale vse tvari jako by bylo razeni pro vicepastorkovou kazetu – kousek vzdy jeste chybi. Kdyz ale lanko trosku dotahnu, je opacnej problem na velkym prevodniku … >:-( proc? proc? proc? beeeeeeee :-(

0 0
      • BH  

?????? to bych chtel tedy videt,jak se ti 8-mickovy retez vmestna na 9 kazetu: ty nejsi zrovna perfekcionalista , ze? A k dotazu, tedy 9 kovy retez na 8– prevodnik. Chodit to nejak bude, cas od casu dochazi k problemum s razenim,roztec mezi taliri pro 8 mi je vetsi nez pro devitku. neni to tedy optimalni reseni a nedoporucuji to.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.