Mám možnost koupit starší kliky, ale původně byly určený na osmikolečko. Bude na nich fungovat bez problému devítkový řetěz? Obráceně to funguje, ale nejsou devítkový převodníky užší?
Mám možnost koupit starší kliky, ale původně byly určený na osmikolečko. Bude na nich fungovat bez problému devítkový řetěz? Obráceně to funguje, ale nejsou devítkový převodníky užší?
Jednou jsem omylem koupil devítkový řetěz a jedzdil ho bez jakýchkoli problémů na osmičce.
Fungovat to bude. Vyrobci prevodniku (2XM,Gebhardt,FSA,RcaeFace,Midleburn) nerozlisuji zda jde o 8 nebo 9
Jezdim na prastarych prevodnicich pro 6ti kolecko osmickovej retez v kombinaci s 9ti koleckovou kazetou a funguje to, mezi prevodnikama jsou trochu vetsi mezery, ale smyk si stim poradil po trochu delsim stelovani. Takze na 8mickovych prevodnicich by devitkovej retez nemel mit problem.
A opacne ? Asi stejne bez problemu, predpokladam.
A jak se liší převodníky pro Xti pastorkovou kazetu? To uz totiz jedinej moznej dovod toho, proc mi to razeni porad nechodi jak ma :-( Mam prastare prevodniky (asi taky na 6ti kolo), sedmickovou kazetu, osmickove razeni, osmickovy retez, a porad ne a ne to sestelovat >:-( Na velkym prevodniku radi jak ma, na mensim prevodniku se ale vse tvari jako by bylo razeni pro vicepastorkovou kazetu – kousek vzdy jeste chybi. Kdyz ale lanko trosku dotahnu, je opacnej problem na velkym prevodniku … >:-( proc? proc? proc? beeeeeeee :-(
?????? to bych chtel tedy videt,jak se ti 8-mickovy retez vmestna na 9 kazetu: ty nejsi zrovna perfekcionalista , ze? A k dotazu, tedy 9 kovy retez na 8– prevodnik. Chodit to nejak bude, cas od casu dochazi k problemum s razenim,roztec mezi taliri pro 8 mi je vetsi nez pro devitku. neni to tedy optimalni reseni a nedoporucuji to.