Kterou z nich byste volili? U Judy se mi libi uzavirani, vetsi a menitelny zdvih… jinak polnacky, obcas les.. 81kg.
Kterou z nich byste volili? U Judy se mi libi uzavirani, vetsi a menitelny zdvih… jinak polnacky, obcas les.. 81kg.
spis nez judy bych do vyberu zaradil Toru…
Tora je cenou ale uz trosku vejs…
v tom pripade mas jasno: judy to nebude:)
no já s J4 zkušenost nemám, ale s mojí MX Comp mám ty nejlepší zkušenosti, takže vřele doporučuju.
jde me teda hlavne o komfort pri jizde :) nejsem zvedavej na to, abych za to dal tolik penez a ta vidle me kopala do rukou stejne jako soucasny shit co mam…
to si rozhodni sam, mas tu vidli co ma zmenu zdvihu, je prevdepodobny, ze bude zehlit a da se zamknout( ale pozor poplock neni lock- vidli spis hodne pritvrdi nez uplne zamkne) ale bude se trochu kroutit- nic pro kotouce. a vidli ktera nabizi „pouze“ nastaveni odskoku, zato je jistota ze bude pevna.....
vykasli se na to jak to pruzi,hlavne kdyz to bude pruzit tak jak ma v celym zdvihu a nebude te to kopat do rukou,cili to bude mit aspon nejaky tlumeni.dulezity je aby ta vidle byla tuha,bez toho se na nejakej komfort muzes vykaslat.ale podle myho popisu me nenapada moc levnych vidlic:-)
Ječňák je borec!