Čau lidi, sháním lehký návleky na ruce Etape z Lycry velikost L. Nevíte o něčem? Pv-Ol. Díky
Čau lidi, sháním lehký návleky na ruce Etape z Lycry velikost L. Nevíte o něčem? Pv-Ol. Díky
Od Etape mám bundu, dres a vestu. Vše koupeno jednotlivě a to na netu přímo od Viva Lanškroun. I když na stránkách nenabízejí internetový obchod, funguje to. První dvě věc jsem platila dobírkou, u vesty jsem si už troufla převodem, vše bez problémů. http://www.viva-sport.cz/index.php
Díky moc, nějak se mi to nedařilo na netu najít, asi máš lepší metody :) čau
Pokud si hledal něco jako internetový obchod, opravdu si ho nemohl najít. :-) Já jim prvně napsala, jestli si to můžu koupit na dobírku. A další dvě koupě jsem jim už rovnou poslala mejlík, co potřebuju, i s adresou, kam mně to mají poslat. :-)
Hledal jsem i jenom název Etape, ale nic moc, pořád to házelo etapy ze závodů a tak, z cyklistyky nic moc. Díky za tipa, už se to zpracovává. Jinak pozdravuj na Dukle a v Polabinách, mám tam kus rodiny. Hoj
A seš si jistý, že potřebuješ lehké návleky na ruce. Já jsem po jejich nákupu zjistil, že mi jsou na nic a leží už asi 2 roky ve skříni. Proti zatepleným ani slovo, ale tyhle fakt nevyužiju.
Jo, jsem si jistej. Po pravdě je to pro kamoša na Slovensko, sehnal kolínka, ale rukávky nemaj. Občas mu tady sháním i Nalini nebo něco na kolo, i s poštovným ho to vychází levnějc. Já osobně mám zateplený rukávky i kolena Atex. Není to super střih, ale mě slouží už 3 roky bez problémů. Ale díky
Noo, práve ich mám na rukách a sú v pohode. Bohvieako nehrejú, veď sú to tenké návleky, žejo?. Kúpila som ich v Brne u Pavku.