Má tu někdo zkušenost s používáním návleků na normální kecky a na platformy? Jde to vůbec? Nikdy jsem návleky nepoužíval..
Má tu někdo zkušenost s používáním návleků na normální kecky a na platformy? Jde to vůbec? Nikdy jsem návleky nepoužíval..
Asi by si je brzo o pedaly zozdrbal. I navleky s podrazkou. Pouzivej zimni boty a ne kecky :)
rozdrbou se..
jediný co mě napadlo je ustřihnout origoš „podrážku“ návleku a udělat nějaký přesky přes, který by to držely na botě – z něčeho pevnýho (lanko?) něco jako trekový návleky…
Díky všem. Ty ustřižený návleky s přezkama zní dobře, ale hrozně nerad střiham do funglnový věci, která stála přes 500,–. Asi si koupim zimní kecky :)
V Lidlu meli a nekde jeste maji ponozky na motorku, spis to bylo jako windstopperovy navleky,chteli za to cca 50,–.U tech by nebolelo ustrihnout spodek.
Sensor šije ponožky,které jsou neprofuk,nepromok.Je to to samé jako návleky,ale nosíš to v botě.To je určitě nejlepší řešení.
Zkousel jsi je? Muzu te ujistit ze to vubec nefunkuje :) Navleky jsou mnohem teplejsi.
Nezkoušel,ale pokud máš boty do kterých se to v pohodě vejde,tak to musí fungovat,je to stejný materiál jako bundy apod.
Ja windstopperove ponozky mel a je to tak do 5st. Kdyz je kolem 0 tak v tom zmrznes :) Navleky jsou o hodne teplejsi.
no ja som ich skusal v tretre a boli super. Na tretre som mal ale natiahnuty aj neopren. A navyse aj ta tretra bola podla Adidasu zimna – kompletne kozena bez vetrania. Je mi v tom celkom dobre aj pri minus 10.
tak to ti asi pod tím neoprenem byla úplně nanic :)) protože jejich nowind funkce se pod neoprenem trochu nevyužije :)
obecně je to ale blbej princip, protože v prochlazený botě tě už super ponožka nezachrání, je lepší mít nefuk vrstvu jako první…a navíc membrána zamezuje optimálnímu odvodu potu… tj samé nevýhody
mas pravdu, ze sa v tom noha poti. Ale je to tenke a je v tom teplejsie ako iba v ponozke. Ja to teda davam na ponozku a nie na holu nohu.
Celkom dobry a jednoduchy trik ked Ti je zima, pripadne ked mas mokre nohy je natiahnut si na ponozku igelitovy sacok a takto sa obut do boty. Neviem presne ake cinitele tam funguju, ten sacok ma len par stotin milimetra ale je v tom ovela teplejsie ako bez neho.
A asi nejak podobne funguju aj tie windstopperove ponozky.
Vegetej si takhle dve houby v igelitovym pytliku a jedna rika druhy „zaparime?“
přesně, tyhle triky jsou na mě moc oldschool… pro ostatní víc jak hodinu to s tím mikrotéňákem nedoporučuju…
kupil som to a je to vyborne. Teda pouzivam to ako medziponozku vo vacsich tretrach a nie zvonka.
Kdyz to meli cerstvy,tak jsem vahal a ted uz u nas maji jen maly cisla:(