Zdravicko,nemate nekdo uz vidli Manitou 06 s ClickIt Remote LO?Je to vylepseni Remote lockoutu z lonska nebo je to uplne to samy???Ma nekdo alespon ten lonskej LO na riditkach??pripadne jaky zkusenosti s tim mate??Diky.
Zdravicko,nemate nekdo uz vidli Manitou 06 s ClickIt Remote LO?Je to vylepseni Remote lockoutu z lonska nebo je to uplne to samy???Ma nekdo alespon ten lonskej LO na riditkach??pripadne jaky zkusenosti s tim mate??Diky.
Měl jsem možnost koupit Blacka 2006 s tím dálkáčem, a proti němu letošního bez dálkáče. Vzal jsem nakonec toho bez dálkáče a vůbec nelituju, uzamykání na vidlici je v pohodě po ruce, zavřít vidlu je jednodužší než třeby vytáhnout flašku z košíku. Dokážu si představit jiné využití těch peněz, které jsem ušetřil. A třeba pro gramhoniče je to váha navíc :o). Navíc letošní Manitoučka mají vnitřní nohy černé a to si ma na nich vůbec nelíbí :o(
Ne letošní ale ročník 2006 má nohy černý, ale to ste asi pocohpili :o)
jo a ty „cerny“ nohy mi nevadej…
jezdil jsem ted 2 sezony Blacka s klasickym lockem a velka spokojenost.Jenom ted mam proste moznost koupit R7 s Remote lockem… Takze tak… Spis me zajimala zkusenost s timhle systemem,poruchovost atd.
kolega s b-f od kterého jsem toho Blacka bral to zavírání moc kladně nehodnotil (2005), ale to může být jen jeden názor. Osobně bohužel zkušenost nemám, se zavíráním na korunce jsem momentálně spokojený, ale kdybch zkusil remote tak bych třeba už bez dálkače taky nechtěl. :o)
prave. Zkousel jsem si s tim Sida,pak Suntoura (coz je samozrejme jina liga),ale ani u jednoho me to nijak zvlast nenadchlo:((U Manitou jsem si zkousel jenom IT.
Nevite nekdo, jak to bude se Splice 2006, sem nekde cetl, ze bude vzduchova, nema nekdo podrobnosti?? Treba jaky bude vzhled, material, tlumeni…
To nikdo nema LO na riditkach???
ten lonskej si muzes vyzkouset na vidlici ve spojanu v Progresscyclu… imho je dost na *****, uzamceni v poho., ale odemykani je dost krkolomny. p.s. prej se da na manitou vidli pouzit poplock od Rock Shoxu kterej je mnohem vychytanejsi…
no jsem na to zvedavej… Cca za 14 dni budu mit doma R7 Super s ClickIt remote LO…tak hnedle vyzkousim a dam pripadne vedet kde soudruzi z NDR udelali chybu:))) Doufam ze nebudu muset kupovat klasickej LO na korunku:(((
hlavne napsi jaka je ta R7! Mam ji v hledacku, ale nazory se dost lisej :-)
nazory???
ty ale zrejme myslis na tu R7 Platinum a na novy SPVcko,co je v tom…
Souhlasím poplock je naprosto supr to ty ostatní kreace jsou proti němu hnus jak designově tak funkčně.
Mas uplnou pravdu…vsechny veci jak omezit zdvih na vidlici jsou uplne zbytecne VCETNE poplocku a nefunguji nikdy uplne dobre…jo jo…souhlasim…zlata pruzina s olejem :)
zlata pruzina je humus, treba cervena nebo modra jo, ale zlata fakt ne…
nevim,ja jezdil ted dve sezony Blacka Super s LO a nebyl s tim vubec problem!Jedina chybka byla ze po case diky drobnym unikum oleje po zamceni LO vidle chodila cca 1cm. Ale stacilo dolejt olej a bylo vse zase ok!!!Prej se to stava u vsech Manitucek s LO.Nevim jak treba u RS apod.
Jo..to se stava…u RS se stava, ze treba prestanou fungovat :o))))…no…konec vtipu…ja ted vozim jenom Manitou…
A kolik jsem v poslední době viděl i nových né zrovna fungující Manitouek radši no coment… Je pravda že to byly jen malé chyby z montáže, proto asi tak zlevnily :-))
Já mněl na mysli pouze konstrukci design a funkci samotné páčky na řídítka a tu má RS nejvymakanější!! Všechny ostatní jsou humus. O samotné funkci nebo nezbytnosti lockoutu nekomentuju každý si otom myslí svoje:-)))