Tenhle týden mám extra smůlu, nejen, že jsem to položil na každé vyjížďce, ale dneska jsem asi po 4 letech píchnul. Byl to extra povedený haďák, aj jsem slyšel jak ten šutr cinkl o ráfek. Pak během 5 sekund kolo uplně prázdný. V pohodě jsem si vytáhl náhradní duši, jen jsem zapoměl na jednu drobnost – letos jsem kupoval nový kola a tam mám véčkový ráfky. Rezerva samozřejmě s krátkým ventilkem. Tak jsem se snažil asi 30 minut tam tu pumpičku narvat, jako že přece nepůjdu domů pěšky, ale bohužel to nešlo. Sundal jsem i kovovou krytku, že to zkusím jen přes tu těsnící gumičku co je pod tím. Tu gumičku se mi samozřejmě podařilo ztratit – v tom okamžiku bylo jasný, že se vyráží směr domov pěšobusem :o). Tak jsem nesl kolo asi 3 km hezky po šutřících a navíc tma jak v pytli. Naštěstí jsem měl aspoň světýlka. Mám totálně odrovnané rameno a pravou ruku. A jak jsem si říkal, že ve tmě v lese přece nemůžu nikoho potkat, tak jak na potvoru uprostřed lesa chlápek co si to mašíruje domů z práce přes kopec – moc se bavil. Před barákem na mě pro změnu čekal soused – takže trapas podruhé :o). A aby toho nebylo málo, tak jsem na jedné louce prošel nějakou močůvkou :o). Takže jsem si po dvou letech konečně vyčistil boty – tak aspoň jedno pozitivum. Hned zítra běžím koupit nové duše. Mohlo to dopadnout i hůř – třeba 20 kiláků od domu – takže bych měl být spíš štastný :o)
Můžete se přidat i ostatní. Název přízpěvku poměrně univerzální a pobere toho hodně – prasklým řetězem počínaje a vybuleným ráfkem konče :o)