Vcera se mi stala vec ze ktere jsem mel vzdy trosku strach. Vracel jsem se z projizdky a jelikoz uz me tlacil cas, tak jsem jel (na horakovi) co to dalo po takove sotolinove ceste na kterou se vleze jedno auto. Cesta zahybala v pravo, samozrejme neslo videt za zatacku, ja valil pekne na prave strane cesty no a v zatacce proti me vyjeli dva bajkeri, samozrejme ze jeli vedli sebe a kazdy pekne po jedne strane cesty ale ten co jel proti me si to daval pekne bez drzeni. To jste meli videt jak mu stuhl usmev kdyz me videl, nastesti jsme se minuli takze to dopadlo dobre, ale presne to je ta vec ze ktere mam trochu strach.
Kolikrat si rikam kdyz valim po nejake pekne lesni ceste z kopce jestli v te zatacce nebo za ni nesupi proti me nejaky borec co cte cestu jede vlevo a nevnima okoli.
Takze dotaz: jezdite z kopce/do kopce (samozrejme pokud to jde) po prave strane cesty i v lese.
Ja osobne si na to davam bacha a snazim se minimalne pred a v zatecce ktera neni dobre prehledna jet po prave strane cesty.