rozebíráte vidlici i ze spoda,když vám neteče a nemáte s ní žádný problém,a nebo jenom uvolníte horní šrouby a vyměníte olej.dík.jo a dělají na vidlice těsnění i jiné firmy a nebo jsou k sehnání jenom originalní?
rozebíráte vidlici i ze spoda,když vám neteče a nemáte s ní žádný problém,a nebo jenom uvolníte horní šrouby a vyměníte olej.dík.jo a dělají na vidlice těsnění i jiné firmy a nebo jsou k sehnání jenom originalní?
No pokud odsroubujes pouze zatky, tak vylejes maximalne tlumici napln ne? Abys vymeni mazaci lázen tak ten spodek musi jit dolu. Asi taky zalezi jakou mas vidlici.
Napish co mash, za vidli. jinak ja jenom vyleju olej, a naleju novy… Asi jednou sem j cleou rozebral a vycystil a slozil…
Ja dělam celou rozborku jednou za rok vazelina +olej..
Kam všude dáváš vazelínu?
no já mám marzocchi ssvf system z roku 2002,je to jenom pružina+olej,tak si myslím,že mi stačí pouze rozebrat ze spoda vylít starý a nalít nový?
Znaš vidlici santoor SR taky pružina olej. Nemam nejmenší zkušenost ze servisem. Co doporučuješ.
trochu se přiživím, mám marcohu mx compku 85 2004 a chtěl bych ji taky dopřát nový olej atd.. poradíte někdo, kde najít nějakej názornej návod jak postupovat, nebo se dá poradit jen takhle na fóru??
poslal jsem ti servisni manual na mail
už sem na to koukal, neměl by to být až takovej problém, už se aji docela těším, až ju rozeberu.
mohl bys i mně, pls? Díky.
přeposlal jsem ti to od Martina.
díky :-)
poslal bys to dál :o) děkuji
masch to tam
Taky bych měl zájem. Dík.
tak až ti to pošlou tak mi to přepošli:-)
radši se pojistím… pošli mi to prosím:-)
Mohl bych taky poprosit? Předem dík.
Mate to v mailu.
Díky. Zdá se, že nick opravdu odpovídá :-)
Zdání klame :-)))))))))))))
takze pro vsechny, kdo ma zajem o servisni manual: http://rapidshare.de/…air.pdf.html
abych nezapomel, je to na mx comp air 2004.