rozhoduji se jestli navstivit tuto akci… jak jsem cetl cyklistika me nejvetsi podil na tomto veletrhu, byl nekdo loni? stoji to za to? dik
rozhoduji se jestli navstivit tuto akci… jak jsem cetl cyklistika me nejvetsi podil na tomto veletrhu, byl nekdo loni? stoji to za to? dik
Je to nejlepsi vystava u nas. Rozhodne doporucuju navstivit, uz se tam taky tesim!
ANO
diky, a v sobotu ci v nedeli jak je tam moc plno …
docela dost, ale da se to prezit..
jako oba dva dny?
ne:-),jeden den tam budes uplne sam:-)
hehe:-)
nevim, ja tam byl jen v sobotu, ale pockej do zitra- kdyz bude thread dost nahore, tak si ho vsimne pa-dlista – byl tam od zacatku do konce(±)
oka uvidim a pak to kdyz tak prubnu jak to vyjde :)
Ve dnech pro obchodniky je tam klidnejc ;)
Ja sem pro sobotu. A mohl by se zase u Suntouru udelat nejaky B-f sraz. Loni mi to nevyshlo…
no minule taky nic moc- se tam sesel tricekchtivy dav b-foristu a pak se to rozprchlo…
Hmm… Tak nic. Ale na S-L urcite dorazim..
Se rozhoduju, kdy tam pojedu. Prodavač u nás v obchodě mi říkal, že je lepší jed v neděli, protože se některým vystavovatelům nechce zase nakládat, co přivezli a že některé věci rozprodávají za slušný prachy, a jelikož toho potřebuju nakoupit celkem dost, tak by se mi zrovna tohle hodilo, tak by mě to zajímalo, jestli to není jen blud :o)
bych rek, ze je…
jestli na tom neco je,tak bych rekl ze to co bylo tolik neprodejny ani ty nechces:-)
ja takove stesti s kamosem mel :-)
Spíš se Ti stane, že ta druhá půlka už má prodáno nebo už balí …
byste neverili co se mi stalo, ale mam z toho takovou radost ze to musim napsat :) a zaroven to dost nehapu. Ale myslel sem si ze toj e uz ted v rijnu, a ted si tady vidim tohle a rikam si co to jako je, dyt uz to melo betj, a pak az me to trklo :). akorat ze to neni poprvy co se mi neco takovyho stalo,no nic, tak ze musim zase shanet nekoho kdo by tam mohl jet, to je des :D Nejde nekdo z Vých. čech, že bych se pripojil
když se dopravíš na severní Moravu tak tě berem, ale jinak mám radost, že máš radost :o)
tak to bohuzel, preferuju vlak,je to rychly, pohodlny a jako bonus zadarmo :)
no, ja a pritelkyne asi pojedeme, urcite vlakem a jsme kupodivu z c. trebovy :-))
fakt jo, bych ani nedoufal ze na b-f chodi nekdo z čt,
no, taky jsem nedoufal, ale od příspěvku o tuningu brzd tě vedu v patrnosti :-)
a jestli muzu byt tak smeli jakemu stylu jizdy na kole se venujete. silnice mtb nebo snad neco jineho ??
zdar, byl jsem dva dna pryc. jezdime hodne na trekingach, ja jezdim i na horaku, hodne vyjimecne i na silnicce. ale tak nejak pomalu a pohodove. jsem hnusne tlustej ourada :-). Na ten spotlife chceme jet okouknout nejakyho bika pro pritelkyni. asi trek 6700 WSD. jo to venujete v tvym dotazu bylo doufam mysleno jako mnozne cislo :-)
bylo to tak mysleno :)
Taky tam asi pojedu, ale autem. Tak jestli pak nezůstanu v Brně a budu se vracet zpátky, mohli bychom se svézt dohromady, vyjde to asi třikrát levnějc. A hlavně mám velkej kufr, kdybych si chtěl koupit nějakou drobnost :-).
s toho si nic nedelej takova casova dira se obcas vyskytne :-))
Jo, beru auto a pojedu. Spíš asi v sobotu. Místo zatím je.
Jedu!!! Určitě, důvod proč se ulít ze školy a těším se na nevídané. Spojím příjemné s užitečným!
ty chodis sobotu a nedeli do skoly?
určitě vyjíždí v pátek:)) na nějakých šest hodin to vážně nemá cenu do té školy chodit:)
To je o vikendu?? sem myslel ze je to ct,pa,so. Tak to me mrzi…
Ano stojí to za to !
Byl jsem dvakrát a jedu zas. Velká příležitost získat dobré kontakty, nebo také něco koupit za slušný peníz a když né první ani druhé, tak je to dobrá čumenda. Sobota to jistí
urcite ANO, nejlepsi co se u nas da navstivit, ja to za celej den prosel ani ne 2 x a stejne jsem tam objevoval stale neco noveho ci zajimaveho, vstupne je za hubicku…
Shanim nekoho do auta, vzal bych z OV do Brna na Sportlife 2 lidi, tam i zpet. Samotnemu se mi nechce jet, ale kdyby nekdo chtel tak ve 3 lidech cesta vyjde za dobry peniz…jo a jel bych urcite v sobotu rano, at jsem tam tak na 10hod. byl jsem tam pred 2lety a bylo to fajn, tak se chci zajet kouknout znova…pripadni zajemci necht pisou na mail…
čauves – já můžu vzít dva lidi praha-brno-praha grátis – služební benzín
hlasim se, pokud neni pozde!
No problemo, akorát ta tvoje „smrtelná víla“ se už nevleze – estli to neva
tak menim plany a nepojedu.
ok, … doufám že ne proto že se kolo nevejde:-)
Sice nejlepsi vystava u nas, ale pokud nebydlis v Brne, cenu to podle me nema. Pokud navic pujdes o vikendu, tak se tam budes akorat pretlacovat s ostatnima navstevnikama a nic neuvidis.
Jedem letos o5. Zase o vikendu. Loni se bohuzel stalo, ze dost stanku uz nemelo ani co ukazovat, jak to vyprodali. (napriklad Parktool myslim ze to byl)
ja asi zas jo. a pokud jo, tak v sobotu.
urcite tam jdu, asi v sobotu. letos tam ma byt i vetsi prostor pro outdoor
noo ono minule tam bylo prostoru dost ale malo vystavuvatelu na outdoor…
sem to blbe napsal.jako ze tam ma byt vic tech vystavovatelu.i kdyz…kdyz se tam roztahnou nejake stany,postavi stena+obecenstvo tak toho mista v jedne hale taky moc nebude
Jen počkej, Zající!