Bude mezi ni a MX comp 06 velky rozdil ve funkcnosti? Laka me cena o tisiovku nizsi
Bude mezi ni a MX comp 06 velky rozdil ve funkcnosti? Laka me cena o tisiovku nizsi
hlavne maj jiny korunky..
Gran Fondo je loňská MX-comp
nasel sem tudle vidlu na koloshopu pisou ze je tam treking ale v manualu co sem stahl je napsano xc/marathon. Trosku vaham se zdvihem je udavan 105 mm zda se me moc, nebo presneji nedokazi posoudit zdvih 85 a 105 mm. jinak cena okolo 6000
to chces na toho dominatora? si zmer delku te nynejsi vidle od naboje po spodni misku hlavoveho. ta granfondo 105 ma 475mm. jestli se to nebude moc lisit (rekneme cca 10mm) tak bych bral 105. btw nejsem si jisty, jestli se dela 85mm. na webu marzocchi nic takoveho neni. jen 105 a 120
nene mam novej ram mxm diky za radu
foto toho ramu www.bartonicek.cz/…Pa040357.jpg
ja by som tam dal tu 105 bez vahania.
dnes si na to sednu pomerim, pritelkyne nakresli a uvidim
A proc zrovna tudle vidli ktera nic neumi a ne radej neco funkcnejsiho? Nechci zasahovat do uz asi rozhodle veci, ale Tora nebo treba Splice nebo proste nejaka vidle, ktera se da aspon trosku nastavit proti tomudle…(pripadne neco z bazaru treba…rozhodne za 6 se da koupit lepsi vidle…)
ladi mu totiz k ramu :) – dej tip, link
www.koloshop.cz – vidlice – RS – TORA…
Pokud by chtel nejakou bazarovku, tak tu neco mam, ale bazary jsou plny, staci si vybrat… :)
Myslim, ze ten Sherman nebude jeho krevni skupina… ;o)
tohle jsem se ho taky chtel zeptat. ale vypada to ze chce marzocchi. tak pred 2 lety mozna…
JJ, dle meho toto neni vidle, ale imitace :)
proc ? a chci rozumnej duvod
Funkce – horsi nez AXEL…vyzkousej a uvidis sam (ne, skutecne toto nemam z katalogu…)
Nastaveni – co tam nastavis bez toho aby jsi ji otevrel? Ve stejne cenove relaci si jiz muzes nastavit i nekolik veci externe…
Uz jenom toto mi staci pro to, abych si ji zcela urcite nekoupil :) (proveroval jsem presne tudle vidli pro moznost ji dat moji…nastesti jsem si ji proveril driv nez ji dostala…ufff…dopadlo by to stejne jako kdyby dostala nejakou fakt spatnou vidlici…akorat ze tadle pekne vypada :) )
Rozdíl mezi Fondem a Compem je pouze v tom,že Comp reaguje už i na drobnější nerovnosti. Imitací vidlice,bych nazval všechny elastomery,Duky a jim podobné.Tohle je první nejlevnější olejová vidlice,která perfektně funguje!Kdo chce jezdit xc,je na ní už vše nastaveno.Kdo rád kroutí kolečkama ať si koupí rádio u vietnamců.Jednou,musím otevřít každou vidlici,pokud chci vyměnit olej.Pak si mohu doladit co chci a víckrát už nic neladím.Rám MXM,který je na fotce,je dělaný na zdvih vidle 80mm.Letošní modely jsou už na 120mm.
ty jses takovej nakej.. chytrej:-) ale nic proti:-)
Duky, jo? :o)))
Nic proti, ale dovolim si jenom neco dodat – takhle jsem kdysi byval spokojeny taky :o)
Neděláš ty náhodou u Bartoníčka?
Ako for je to dobre…;) Poniektori uz vieme ze marz. trosku zaspalo dobu :)) (flame)
Pod to se podepisu :)
chlapče chlapče, to sis teda zadělal. Srovnávat nejlevnější marzocchi s dukama-jednima z nejpovedenějších vidlic Rockshocku. Máš vůbec ponění jak duky choděj, kolik různých typů bylo.Jaké systémy u nich byly použity.Tak zrovna vem si tedy Třeba zrovna toho nejvymakanějšího-Race-To je v podstatě jako by jsi kritizoval Nejvybavenějšího sida s tuhostí na úrovni mx compa.To je jakoby jsi řek teřba že ta grand frondo je lepší než jakákoliv Rockshox.
cauky vlku:) sem ti chtel psat:) co vim o vidlicich je ze pruzi:)) ale ne ta moje co mam:)) resim totiz barevne dilema cernou vidlu k mojemu ramu je jak pest na oko a dalsi prijatelna barevna vidle se pohybuje v castce okolo 12 litru, a ted rad kde sehnat stribrnou vidlu za 4 az 6tisic??
www.koloshop.cz/index.php?…
co rikas na tudle vidli dobra cena modra:) www.trinnity.cz/…318.jpgm.jpg
sry ten prvni odkaz je na tu vidlu jeji parametry a ten druhej sem nasel jeji druhou barevnou variaci
Tuhle vidlu muzu jen doporucit…
ja fakt nevim prolezl celej net s obchodama a pujdu dotohodle eshop.bikezone.cz/index.php?switch=detail&id=3800&kat=344&trideni=ID_KAT&pocet=10&PHPSESSID=f6989451219c108536abba6e42e9a17a
Nechapu, proc zvolis misto Tory, toho Axela. Jsou to dve totalne rozdilne vidle, co se tyce tuhosti i vydrze, o chodu ani nemluve… Fakt nechapu uvazovani nekterych soudruhu. ;o)
nenasel sem tu modrou variantu za 6 litru
Ta cerna k tomu bude normalne sedet, a ten stribrny Axel mimochodem wypada hodne divne…
Jen ho nech, at se spali… btw. Porovnaval jsem chod Axela a Tory a je to proste nesrovnatelny:)
vyplata zatim nedosla:)) takze stejne cekam zkusim jim napsat zda me ji poslou v jine barve
www.koloshop.cz/index.php?… semji nasel za 7000:(
popravdě nemám tolik zkušeností s touto vidlí abych ji mohl doporučit nebo zase zkritizovat.Darjan si ji objednal a do týdne ji bude mít, takže pak ti dám vědět víc.Zatím co mohu říci-je že má docela slušnou výbavu, pevnostně je na tom taky supr a na mne dost váží. Já onehdá zkoušel akorát recona u-turn a velice se mi líbil.
urco dej vedet, sem zvedavej klidne pockam stejne to kolo neslozim driv nez v lednu