Trochu jsem hledal na foru, ale nenasel co potrebuju. Z manualu vim, ze je to vzduch a z fora asi ze to je predelana MX, takze je mazana klasicky olejem? A jak je v porovnani s klasickymi „low“ modely (Axel, Suntour, J1-J3 …) ? Dik
Trochu jsem hledal na foru, ale nenasel co potrebuju. Z manualu vim, ze je to vzduch a z fora asi ze to je predelana MX, takze je mazana klasicky olejem? A jak je v porovnani s klasickymi „low“ modely (Axel, Suntour, J1-J3 …) ? Dik
Vycteno z webu vyrobce: V prave noze mas pruzinu. V leve atmosfericky vzduch. Plášť max. 2,2" Na prave noze muzes foukat predpeti te pruziny vzduchem a menit zpetny utlum z venci. Na leve noze mas LockOut (ve verzi RC dalkove ovladany z riditek). Podle vseho je mazana klasicky olejovou lazni. Pro me by to byl jasny vitez nad vyse jmenovanymi. Ale jsem trochu zaujaty a zalezelo by na cene.
Dik, to co pises sem vycetl z manualu, ze ma lazen to ne. A mam ji v merku na skladanym kole, takze cenu nevim :)
Takze to je pruzinovka, nebo vzduch? Mate me tam to pumpovani…
Je tam pruzina a muzes pritvrdit vzduchem.
A co říkáte vy co tu vidli znáte na toto? www.bartonicek.cz/…se/forum.php?…
Hmm…tak to je mazec…
to ma teda kazda, nebo to byla vyjimka?
Nevím, já tu vidli uvnitř neviděl, jen mě zaujal ten příspěvek.
no tak uvidime az prijde a treba ji nekdy rozdelam :)
ale ved gran fondo 1 je oem vidla vyrobena v suntoure… tym je to vysvetlene… az na ten olej/vazelinu… ale je to nejaky borec… :)
Ještě něco k této vidlici, neměl ji někdo teda rozdělanou, kromě toho dotazu u Bartoníčka. Kolik by teda měla mít v nohách oleje, jestli teda v levý vůbec nějaký, levá noha se mi zdá suchá oproti pravé, kde je vidět olej na vnitřní noze. Je to na kole, žádnej manuál sem k tomu nedostal a na webu o tomto modelu a kolik oleje tam dát není nic.
Co se stane, kdyz odsroubujes zatku? ;)
no podle toho jakou :) moc se v tom nevyznam a nechci zatim do toho bez informaci lyzt :) sundat by asi sla jen ta na levy noze, kde je lockout (pridelanej krizakem?) u ventilku na pravy nevim, jak rozdelat
klucom c. 21?
a predtym vypustit vzduch samozrejme…
sem ted pryc, tak se na to pak odpo podivam a uvidime, jestli se odvazim :)
Máme rádi zvířata!