Ahoj, čím přelepujete větrací otvory na tretrách (teda vy, kdo je tam máte a přelepujete je). Mám Specialized Sport a už je v nich trochu zima. Asi bych to řešil kobercovkou, ale bojím se, aby mi většina lepidla nezůstala na botech.
Ahoj, čím přelepujete větrací otvory na tretrách (teda vy, kdo je tam máte a přelepujete je). Mám Specialized Sport a už je v nich trochu zima. Asi bych to řešil kobercovkou, ale bojím se, aby mi většina lepidla nezůstala na botech.
tak je treba obal kesem latky a tu obal kobercovkou..
kup si navleky…
:-)) kusem látky :-)), díky. Ty návleky bych viděl tak do mrazu, ale to už asi jezdit nebudu. Zatím by myslím stačilo zaslepit ty přední sí?ovaný větráky. Já jen jestli to děláte a máte něco osvědčenýho. Pokud ne, tak to holt něčím zaplácnu.
dovnitř si dej noviny :)
Ne, prosím už sem nikdo nic nepište :-))
takovou tou širokou teflonovou topenářskou páskou.Zalepuji jen na podzim ty přední 3 otvory.Na zimu beru návleky.ještě by bylo zajímavé zkusit ty neprofuk ponožky.
Ty neprofuk ponožky z Lidlu mám a super , nemohu si je vynachválit… Chce to mít ale drobet volné tretry a ne nadoraz.
Potvrzuju, ty Lidl fusakle nemaji chybu, me byva na nohy zima skoro porad, vcera jsem je vyzkousel a by me konecne krasne teplo. A v Brne jsem je jeste teno tyden v Lidlu porad zahlidl.
…takova pridavna goretexova vrstva. Je to stejnej material, ta paska.
Co zkusit tohle? http://www.sugoi.ca/…product.aspx?…
hezká cena, ale co se divím, takový Sugoi standart
Tak nějak, v pátek jsem si koupil od Sugoi Leg warmer SubZero, jako materiál super, hřeje a moc neprofoukne, včera při 5°C 4 hodiny bez spodní vrstvy a v pohodě, silikonový pásky pro klouzání nahoře i dole, dole zip, prostě super návleky, ale 990,– :-(
Vozim navleky a nejak vice neresim.. nohy se nepoti a zima tez neni..
Znám i lidi co si kobercovkou stahují naražená žebra :o) ale pssst..
mam ty samy a potvrzuju:-),kdyz jsem se dneska vecer vratil z kola tak jsem chodil po patach:-) poradim ti navleky:-),noviny nijak extra nefungovaly:-))
Stejný boty, fakt dost profukujou, v létě luxus, ale jak je míň než 18 st, tak kosa. Zkoušel jsem to podslepit náplastí zevnitř, abych si nekazil vzhled, ale moc to nešlo. Pak jsem pořídil návleky z matroše Rubaix (furt si nemůžu zapamatovat, jak se to píše, a tohle zrovna určitě nebude dobře :o) ) a dost to pomohlo. Bohužel, ale pak musíš dávat bacha abys moc nechodil, i když ty moje vydržely 2 zimy a několik km jsem v nich taky odchodil.
Roubaix (zavod Parix-Roubaix)
Pariz-Roubaix:o)
:-) … Asterix-Obelix
a Idefix:)