• martin L

Ahoj, čím přelepujete větrací otvory na tretrách (teda vy, kdo je tam máte a přelepujete je). Mám Specialized Sport a už je v nich trochu zima. Asi bych to řešil kobercovkou, ale bojím se, aby mi většina lepidla nezůstala na botech.

0 0
    • pitelboy  

tak je treba obal kesem latky a tu obal kobercovkou..

0 0
    • Výběr z produktů
      Rab Ocular 3/4 spodky, černá Skladem > 2 ks

-10% Rab Ocular 3/4 spodky, černá

1 489 Kč -10% MOC 1 639 Kč

Crazy nákrčník, dardik blue Skladem 2 ks

-30% Crazy nákrčník, dardik blue

439 Kč -30% MOC 629 Kč

Castelli ANIMA 3 dámský dres, červený/černý Skladem > 2 ks

Výprodej -41% Castelli ANIMA 3 dámský dres, červený/černý

959 Kč -41% MOC 1 899 Kč

Přejít do shopu (Oblečení)
    • Meesha  

kup si navleky…

0 0
    • martin L  

:-)) kusem látky :-)), díky. Ty návleky bych viděl tak do mrazu, ale to už asi jezdit nebudu. Zatím by myslím stačilo zaslepit ty přední sí?ovaný větráky. Já jen jestli to děláte a máte něco osvědčenýho. Pokud ne, tak to holt něčím zaplácnu.

0 0
    • vlk  

takovou tou širokou teflonovou topenářskou páskou.Zalepuji jen na podzim ty přední 3 otvory.Na zimu beru návleky.ještě by bylo zajímavé zkusit ty neprofuk ponožky.

0 0
      • orca  

Ty neprofuk ponožky z Lidlu mám a super , nemohu si je vynachválit… Chce to mít ale drobet volné tretry a ne nadoraz.

0 0
        • Tomus  

Potvrzuju, ty Lidl fusakle nemaji chybu, me byva na nohy zima skoro porad, vcera jsem je vyzkousel a by me konecne krasne teplo. A v Brne jsem je jeste teno tyden v Lidlu porad zahlidl.

0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

…takova pridavna goretexova vrstva. Je to stejnej material, ta paska.

0 0
    • Pebe  

Co zkusit tohle? http://www.sugoi.ca/…product.aspx?…

0 0
      • Lister  

hezká cena, ale co se divím, takový Sugoi standart

0 0
        • Pebe  

Tak nějak, v pátek jsem si koupil od Sugoi Leg warmer SubZero, jako materiál super, hřeje a moc neprofoukne, včera při 5°C 4 hodiny bez spodní vrstvy a v pohodě, silikonový pásky pro klouzání nahoře i dole, dole zip, prostě super návleky, ale 990,– :-(

0 0
    • teamgoofy  

Vozim navleky a nejak vice neresim.. nohy se nepoti a zima tez neni..

0 0
    •  

Znám i lidi co si kobercovkou stahují naražená žebra :o) ale pssst..

0 0
    • enjoy  

mam ty samy a potvrzuju:-),kdyz jsem se dneska vecer vratil z kola tak jsem chodil po patach:-) poradim ti navleky:-),noviny nijak extra nefungovaly:-))

0 0
    • Lister  

Stejný boty, fakt dost profukujou, v létě luxus, ale jak je míň než 18 st, tak kosa. Zkoušel jsem to podslepit náplastí zevnitř, abych si nekazil vzhled, ale moc to nešlo. Pak jsem pořídil návleky z matroše Rubaix (furt si nemůžu zapamatovat, jak se to píše, a tohle zrovna určitě nebude dobře :o) ) a dost to pomohlo. Bohužel, ale pak musíš dávat bacha abys moc nechodil, i když ty moje vydržely 2 zimy a několik km jsem v nich taky odchodil.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.