Zdravim, zajima me jestli by jste si koupili toto sedlo na MTB. Kdyztak mi tam prihodte i duvod. Predem dekuji
Zdravim, zajima me jestli by jste si koupili toto sedlo na MTB. Kdyztak mi tam prihodte i duvod. Predem dekuji
Sedlo je hodne individualni zalezitost, takze to takhle rict nejde. Osobne mi vetsina sedel s dirou nesedi a BBB nemusim, takze ne :-)
nekoupil, prilis moc mi pripomina moje stavajici slr, ktere hodlam menit za http://www.specialized.cz/…oduct_05.php?…
Proč ne, proti „anatomic hole“ snad nemůže nikdo nic namítat!?
kdyz se na to divam tak to vypada uplne stejne jako moje sedlo ac od jine firmy (az na titanove liziny). tajwan vladne svetu:-) http://www.performancebike.com/…/profile.cfm?…
no a musim rict ze ja jsem nadseny..perfektne pracuje skorepina, no a dira opravdu dokaze hodne ulevit. a mam ho fakt vyzkousene…jezdil sem na nem i pres stovku v terenu v rocky mountain- nedokazu si predstavit vetsi zatezkavaci zkousku:-)
Nehodil bys, prosim, nejaky detailni foto do Kola-komponenty?
odkud to mam vzit?nejake specialni prani?
Pokud to bude mozne, tak pohled ze strany a vodorovne :) Jde mi o jeho vysku, zda se malinko vyssi nez SLR…
ok..zkusim to zitra hodit
No, když u sedla vidím sousloví „zvláště tuhé“, jsem nesmírně opatrný …
no prave ze je pohodlne jak svina…na to jak vypada
jinak kdyz uz te tu mam-dosly ti ty fotky?
Psal jsem Ti na mail. Ani ?uk. A to se Seznam chlubí 13MB přílohou mailu … ach jo …
mam Selle Itallia Max Flite Trans AM. Ta dira vypada podobne, ale tvar je trochu jiny. Nejprve jsem mel ze sedla s dirou strach (chtel jsem klasickeho Flita), ale prodavac ve Vidni me presvedcoval, ze je to na HT lepsi. Namontoval mi jej do kola v trenazeru a nechal me na nem pul hodiny jezdit. Jsem s nim moc spokojenej. Od te doby jsem nemel vlka. Jen je trochu neprijemne, ze kdyz jedes v desti bez blatniku a podsedlove brasny, strika Ti voda primo do zadku.
tak jestli toto BBB, to fakt nevím.Zdá se mi, že se snaží dost kopírovat selle italia sedla a ty jsou víc než dobré.Mám flite trans am titanium-je to to s dírou a jsem velice spokojen.
No, vozil jsem ho v létě a zkušenost je následující:pro rychlou dvouhodinovku super,pruží dobře, horko nevadí, nečistoty otvorem žádné drama, tvarově pro pohyb okolo sedla super. Při delší pohodové vyjížďce ovšem vždy cca po 40–50km začne sedlo v zadní části tlačit. Jezdim spíš variantu č.2, takže jsem zkusil Nisene a je to ok. Nicméně chceš-li to BBB (je vpoho a za 500,), dej vědět :-))
UZ sa stalo asi pred rokom, ale verziu bez diery. Je to myslim kopia nejakeho Selle Italia, akurat ma kozenkovy povrch a zelezne nohy. Som sa dal prvy krat presvedcit na tvrde sedlo a urobil som myslim dobre. Ani po viacdnovej bikovacke necitim ziadny problem. Proste toria hovori, ze na tvrdom sedadle sa ti nema co natlacit do arschlocku a robit tam bordel. Placaty tvar zase lepsie pruzi.
ne, je moc tezky .
MC: mohl vys mi sehnat nejake fotky, v jakem stavu to tvoje BBB asi je
ja jsem zakoupil fizik a asi bych nemenil.. tento model me nenadch , ale je to jen nazor .. sedlo je opravdu hodne induviduelni zalezitost..
taky znám podobné, tentokrát od pells, nejspíš to všichni dělají v jedné továrně, tohle má titanové vzpěry, 200g, http://pcshop.pells.cz/…/default.asp?…
jo a chtěl jsem napsat že je si ce trochu tvrdé, ale to se dá čekat o tak lehkého sedla, a zvykneš si na to takže ok
Lehke ? No ani bych moc nerekl. Takova prumerna vaha :)
Todle je super sedlo. No a že je tvrdý tak to je ok.
Co říká na ježdění ta bílá barva. Mám taky pellse, E-Fly a ty původně bílé nášivky už moc bílé nejsou. Chtělo by to nejspíš censured, aby bílá bílá byla.
zatím to jde, ale mám ho jen od června-ale ty nášivky se zasírají mnohem rychleji než zbytek
Taky přidám jedno sedlo s dírou, San Marco Arami: http://www.panaracer.cz/…dukt_id=2111?…. Je tvrdý jako šutr; občas se mi na něm jede výborně, ale jindy zase dost zle trpim. Vyzkoušel jsem myslím už asi 11 sedel a tohle Arami mi z nich paradoxně způsobovalo nejmíň bolesti.. Máte s ním nekdo nějakou zkušenost? Pořád doufám, že to „své“ sedlo jednou najdu:-) Např. to od Pellsu s dírou vypadá zajímavě..)
Zdravíme pozemšťany!