• sportovni_biker

www.jmctrading.cz/shop.php?…

Zdravim, zajima me jestli by jste si koupili toto sedlo na MTB. Kdyztak mi tam prihodte i duvod. Predem dekuji

0 0
    • Meesha  

Sedlo je hodne individualni zalezitost, takze to takhle rict nejde. Osobne mi vetsina sedel s dirou nesedi a BBB nemusim, takze ne :-)

0 0
    • JMT  

nekoupil, prilis moc mi pripomina moje stavajici slr, ktere hodlam menit za http://www.specialized.cz/…oduct_05.php?…

0 0
    • tjuren  

Proč ne, proti „anatomic hole“ snad nemůže nikdo nic namítat!?

0 0
    • speedy gonzales  

kdyz se na to divam tak to vypada uplne stejne jako moje sedlo ac od jine firmy (az na titanove liziny). tajwan vladne svetu:-) http://www.performancebike.com/…/profile.cfm?…

no a musim rict ze ja jsem nadseny..perfektne pracuje skorepina, no a dira opravdu dokaze hodne ulevit. a mam ho fakt vyzkousene…jezdil sem na nem i pres stovku v terenu v rocky mountain- nedokazu si predstavit vetsi zatezkavaci zkousku:-)

0 0
    • rock  

No, když u sedla vidím sousloví „zvláště tuhé“, jsem nesmírně opatrný …

0 0
      • speedy gonzales  

no prave ze je pohodlne jak svina…na to jak vypada

jinak kdyz uz te tu mam-dosly ti ty fotky?

0 0
        • rock  

Psal jsem Ti na mail. Ani ?uk. A to se Seznam chlubí 13MB přílohou mailu … ach jo …

0 0
    • RomanH  

mam Selle Itallia Max Flite Trans AM. Ta dira vypada podobne, ale tvar je trochu jiny. Nejprve jsem mel ze sedla s dirou strach (chtel jsem klasickeho Flita), ale prodavac ve Vidni me presvedcoval, ze je to na HT lepsi. Namontoval mi jej do kola v trenazeru a nechal me na nem pul hodiny jezdit. Jsem s nim moc spokojenej. Od te doby jsem nemel vlka. Jen je trochu neprijemne, ze kdyz jedes v desti bez blatniku a podsedlove brasny, strika Ti voda primo do zadku.

0 0
    • vlk  

tak jestli toto BBB, to fakt nevím.Zdá se mi, že se snaží dost kopírovat selle italia sedla a ty jsou víc než dobré.Mám flite trans am titanium-je to to s dírou a jsem velice spokojen.

0 0
    • MC1  

No, vozil jsem ho v létě a zkušenost je následující:pro rychlou dvouhodinovku super,pruží dobře, horko nevadí, nečistoty otvorem žádné drama, tvarově pro pohyb okolo sedla super. Při delší pohodové vyjížďce ovšem vždy cca po 40–50km začne sedlo v zadní části tlačit. Jezdim spíš variantu č.2, takže jsem zkusil Nisene a je to ok. Nicméně chceš-li to BBB (je vpoho a za 500,), dej vědět :-))

0 0
    • lendl  

UZ sa stalo asi pred rokom, ale verziu bez diery. Je to myslim kopia nejakeho Selle Italia, akurat ma kozenkovy povrch a zelezne nohy. Som sa dal prvy krat presvedcit na tvrde sedlo a urobil som myslim dobre. Ani po viacdnovej bikovacke necitim ziadny problem. Proste toria hovori, ze na tvrdom sedadle sa ti nema co natlacit do arschlocku a robit tam bordel. Placaty tvar zase lepsie pruzi.

0 0
    • lubos  

ne, je moc tezky .

0 0
    • sportovni_biker  

MC: mohl vys mi sehnat nejake fotky, v jakem stavu to tvoje BBB asi je

0 0
      • teamgoofy  

ja jsem zakoupil fizik a asi bych nemenil.. tento model me nenadch , ale je to jen nazor .. sedlo je opravdu hodne induviduelni zalezitost..

0 0
    • venca1  

taky znám podobné, tentokrát od pells, nejspíš to všichni dělají v jedné továrně, tohle má titanové vzpěry, 200g, http://pcshop.pells.cz/…/default.asp?…

0 0
      • venca1  

jo a chtěl jsem napsat že je si ce trochu tvrdé, ale to se dá čekat o tak lehkého sedla, a zvykneš si na to takže ok

0 0
      • wbiker  

Co říká na ježdění ta bílá barva. Mám taky pellse, E-Fly a ty původně bílé nášivky už moc bílé nejsou. Chtělo by to nejspíš censured, aby bílá bílá byla.

0 0
        • venca1  

zatím to jde, ale mám ho jen od června-ale ty nášivky se zasírají mnohem rychleji než zbytek

0 0
      • krokus  

Taky přidám jedno sedlo s dírou, San Marco Arami: http://www.panaracer.cz/…dukt_id=2111?…. Je tvrdý jako šutr; občas se mi na něm jede výborně, ale jindy zase dost zle trpim. Vyzkoušel jsem myslím už asi 11 sedel a tohle Arami mi z nich paradoxně způsobovalo nejmíň bolesti.. Máte s ním nekdo nějakou zkušenost? Pořád doufám, že to „své“ sedlo jednou najdu:-) Např. to od Pellsu s dírou vypadá zajímavě..)

0 0
    •  

Zdravíme pozemšťany!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.