v 10 pod barandakem smíchovská strana :o) pojede se zlehka směr berounsko :o) obídek na cestě ;o)
v 10 pod barandakem smíchovská strana :o) pojede se zlehka směr berounsko :o) obídek na cestě ;o)
Anketa: jede :o)
ty voe takhle si kamarády neuděláš :-)))))))
:oD
Navoněnej prej… Mohl bych vyprávět, protože jezdím vždy za ním :-))
kam že se to jede v sobotu?
Od začátku do konce je to ulhaný. Snad kromě prvního řádku. Tempo zlehka ?? Pcha! Znáte ho ? / Obídek po cestě. S Bajkrem jsem se vždy vrátil hladovej ! Pochybuju, že se to v neděli změní.A ten zbytek škoda komentovat :-))
tak zejtra :o)
borci, rad by som sa k Vam pridal na obidku, kde to planujete?
Ja na bike nemozem, vysvetlim, ak sa stretneme ;-)
ale nevim v kolik tam dorazíme :o)
ani priblizne? ja pojdem pesobusom, takze sa mozem prisposobit …
11,30 – 12 :o)
tak so mnou prosim pocitajte, ;-) Ked sa nieco zmeni, volam smradocha Thapsusa!
Hele, hele, si asi vypnu telefon ! :-)).
Tak pani, par skaredych fotiek! alumni.best.tuke.sk/gyngy/other/cyklo/
;-)
„Vyjizdka“ vyzerala ako podarena, teda aspon do obeda. Potom mi ste zmizli ako para nad hrncom v lese nad Svatym Janom pod skalou. Hmm.
Koukám že máš zase ruku v sádře, co jsi vyváděl?
aale, skoda hovorit. Isiel som v pondelok pred 2 tyzdnami do prace na biku a nevsimol som si oddelovac cesty a kolaji pre elektricky. Hodil som tlamu a nanestastie som si pri tom zlomil 4. a 5. prst na lavej ruke. Ja sa asi nikdy nenaucim jazdit na bicykli :-(
Ty jsi ale tedy smolař. Tak přeji brzké uzdravení
Tak fotky jsou už tady www.thapsus.wz.cz/vyjizdky.htm Tentokrát doporučuju nejenom účastníkům vyjížďky, ale všem, kteří si tak jako já dosud mysleli, že Bajkr získal svou výkonnost poctivým treninkem…
Hezký fotky, obzvláště to dobíjení bajkra :-)))