Potřeboval bych poradis s tímto zadním nábojem (kvalita, cena).Údajně má mít průmyslové ložisko, mění mě ho za špatné zadní deore disc.Napsal jsem to vůbec správně XTSI? díky moc.
Potřeboval bych poradis s tímto zadním nábojem (kvalita, cena).Údajně má mít průmyslové ložisko, mění mě ho za špatné zadní deore disc.Napsal jsem to vůbec správně XTSI? díky moc.
XSIV,tusim:-).horsi urcite nebudou,co ja vim,neresil bych to.
Mel by bejt lepsi, je to na prumyslech atd. Je podstatne drazdi nez deore (2×!). Kdyby nekdo chtel behem tydne budu mit zadni XSIV fungl novej po reklamaci orechu tak kdyby nekdo chtel dejte vedet.
Presne tuhle kombinaci jsem taky menil. Prej je na nem spatny orech i loziska. Ja zatim problem nemam, ale urcite dam vedet az mit budu.
XSIV, pokud nezmenili technologii nefunguje, protoze je tam konstrukcni chyba. Odejde tam orech, ohyba to osky a celkove to h.vno vydrzi. Nebrat (uz jenom pro jistotu) Pokud chces levny naboj, porozhlidni se po Pointu.
To neni taky zadnej zazrak. Dokonce si myslim, ze vzhledem ke sve kvalite zbytecne drahej :( Ja ho na druhym kole vozim a teda spokojenej zrovna nejsem.