9:30 pod Baranďákem na bránické straně /cyklostezka u vody/
trasa Cukrák, Všenory, Dobřichovice, Karlík, Vonoklasy, Černošice. od mostu k mostu do 40km
kdo by chtěl trochu si vyčistit hlavu a udělat si hlad na večer :)
9:30 pod Baranďákem na bránické straně /cyklostezka u vody/
trasa Cukrák, Všenory, Dobřichovice, Karlík, Vonoklasy, Černošice. od mostu k mostu do 40km
kdo by chtěl trochu si vyčistit hlavu a udělat si hlad na večer :)
Anketa: 24.12... ?
24. jsem dobrovolně bez bajku :-)
Já od středy nedobrovolně bez… :-(
Budem s deckami zdobiť stromček. :)
my uz mame nazdobino, ale i jiny plan :-)
Striktne zdobíme na štedrý deň. Treba tie decká nejak zabaviť. :)
my sme deti, my se na stedry den zabavime jinak, dospeleji :-) Ale az budou, asi se to zdobeni vrati na stedry den
nemůžu, jdem venčit Matese a psy. ale moh bych v pátek 26. snad už bude sníh:-)
posadis Matese do kocaru, zaprahnes psy a budes si uzivat jo
Jestli budou takový sra*ky jako dnes, tak do terénu ani ránu…
Tak já bych se možná zůčastnil:D Teda jesi mi bude dovoleno se vrátit ve stavu ,,od hlavy až k patě" :) Jak se dívám na biky v tvym profilu, tak na 40km bych i vydržel chrtit snad…
No, to si opravdu jenom myslíš:) U bleka to neni jenom v kole…
děláš jak kdybych nebyl normální :)
chci to pojmout zlehka, ostatně jako všechno v zimě.
:)
zaplatpambu
tos to špatně pochopil, Blacky to chce pojmout zlehka, tzn. že ostatní si hrábnou ke dnu :-))))
:))
ja to tak nejak tusim
Taky o tom přemejšlím. Ale ještě se rozhodnu podle počasí a času. A musim tak ve ve dvě bejt u našich pro kapra na Letný už čistej. A co dát večer ještě nějakou půlnoční vyjížďku po pražský dlažbě ? Jsem vždycky večer děsně přežranej, asi by nebylo od věci trochu se vyvětrat.
ale jo.. kolo už sem dobře měsíc nepoužil..
Jsi nejak 25 – 26 v Praze? Ja jen, ze bysme mohli ten cititerror…
:/ 25/12 navštívím příbuzný mimo Prahu a 26 jedem na sjezdovky s teamem, leda že by nikde v ČR nebyl sníh :) pak bych dal bajka
doted jsem chcipal
ted budu zit ;)
jedu
no zni to zajimave,.kdyz pojedu v mzitkach konecne uvidim na stedry den zlate prasatko:))ZLEHKA,dobrej forek:)
Jestli se mi dneska podaří všechno stihnout, tak zítra rád dorazím.
Zatím předpověď nic moc, na většinu území hlásí déšť a na ten zbytek sněžení. Tak nevim.
nojono
dneska by to bylo skvostny
uvidime, pokud bude prset tak nejedu, vcera jsem koncil s chripkou, takze vodu urcite ne
jinak jedu
jj, mám na to stejnej názor.
Taky se chystám ale až po o. Kdyby se někdo chtěl zlehounka projet (kolem 20–30) po osvěžovnách tak v 12:30 Na hrázi.
Nebude-li nóbl hnusně, možná se na kus cesty přidám (a zkusim uviset :))
Je tam docela hnusota a mokro. Jestli jedete, na mě nečekejte.
já jedu určitě ted jsem frčel autem z modřan a neprší, podle medarda ani nebude.
i přes lehčí deštík hodně v pohodě. Hospůdka v Dobřichovicích bodla :)
Jojo, fajn. Akorát jsem teď nějak odpad. :)
Dík za vytažení z pelechu, jinak bych nevyjel. Někdy v létě třeba vyrazim i na bajku :)
taky diky
bylo to na pohodu, se vsim vsudy :)
tak zas nekdy nazdar